“DEVIZA”-PEREK. ZAVARODOTT BÍRÁK, EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ ÍTÉLETEK.

"DEVIZA"-PEREK. ZAVARODOTT BÍRÁK, EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ ÍTÉLETEK.

"DEVIZA"-PEREK. ZAVARODOTT BÍRÁK, EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ ÍTÉLETEK.

[good_old_share]


Olvasd el! Videó alább! Ha gondolod…oszd meg!
Ez történik akkor, ha a politika és a parlamenti jogalkotás egységesen beáll a bankok mögé és a bankok javára, de saját állampolgárai kárára visszamenőleges hatályú törvényeket hoz. A pártok ezzel próbálják kiküszöbölni azt, hogy a hitelfelvétel idején hatályban lévő szabályok alapján az „adós” alapvető jogait érvényesíthesse, és számára kedvező döntés születhessen a bíróságokon.

loading...

Nem kérdés: ezzel a teljes parlamenti garnitúra a Magyar jogállam alapjait veri szét, és bizonyítja a pénzvilág iránti elkötelezettségét is! (vannak, akik ezt ilyen szépen tudják mondani: minden körülmények között biztosítani kell a bankok prudens működését). No, akik ezt mondják, azokról pontosan tudhatjuk, hogy kit szolgálnak!

Ne csodálkozzunk azon, hogy ilyen környezetben egymásnak is ellentmondó ítéletek születnek, és „oktatást” kell tartani a bíráknak, melyben el kell magyarázni, hogy miként lehet hatékonyan megadni a „devizások” kegyelemdöfését, és hogyan lehet „kilőni” a szerződéseik érvénytelenségét. (nagy kérdés, hogy a bírák ezek után az esküjüket, és az alapvető erkölcsi értékrendet tekintik-e mérvadónak, vagy meghajlanak a bankok által kikényszerített politikai nyomás előtt.)

A parlamenti pártok ezzel a magatartásukkal nem csak a hitelcsapdába csalt, és bankok által megkárosított állampolgárok hatalmas tömegét lökik oda a pénzvilágnak, hanem a Magyar bírákra próbálják rátolni az ő erkölcsi felelősségüket is. (ne feledjük: pl. forintosítási törvényt az összes parlamenti párt megszavazta, de a hatalmas összegű kárt okozó banki tisztességtelenség miatt hitelesen* egy sem követelte a bankárok felelősségre vonását!)

Egyértelműen tisztázzuk:

*Hiteles követelésnek azt tekintjük, ha egy parlamenti párt frakciója sajtóközleményt ad ki, melyben a teljes frakció a tisztességtelenséget bűncselekménynek tekinti, és bűncselekmény elkövetése miatt büntetőjogi felelősségre vonást követel, és eljárást indít! (Nem egy-két megmondó ember, mert az csak párton belüli magánvélemény. És a későbbiekben erre is fog a frakcióvezetés hivatkozni, amikor a "deviza" kárusultak kérdőre vonják majd őket a tétlenségük miatt.)

loading...

Kedves "deviza"-károsult! Van még kérdés? Te melyik parlamenti pártra szavazol?

 

Szerkesztőségünk egységes véleménye: Az a „deviza”-károsult nem normális, aki ezek után még bármelyik parlamenti pártnak a tagja, és a pártnak bármilyen munkát (szórólapozás, kampányolás..stb.) végez! Minden érintett károsultat saját érdekében arra kérünk, hogy ha még (esetleg) tag valahol, akkor azonnali hatállyal lépjen ki, ne végezzen pártmunkát.
Ha mindenáron betegesen ragaszkodik a párttagságához, akkor majd azután lépjen vissza, ha az adott párt érdemben bizonyította, hogy nem a pénzvilág, hanem a Magyar emberek mellett áll! Emberek! Legyen már tartás bennünk!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
További részletek IDE KATTINTVA!

60 ezer devizahiteles indított pert az elmúlt években a hitelszerződése miatt. Az adós vagy a bankok javára születik több ítélet?
Vendég: Barabás Gyula elnök, Széchenyi Hitelszövetség.

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
2017-02-14. A "DEVIZÁS" LELEPLEZÉSEK NAPJA.
2017-02-14. A “DEVIZÁS” LELEPLEZÉSEK NAPJA.

2017-02-14. A "DEVIZÁS" LELEPLEZÉSEK NAPJA. [good_old_share] ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS A MEGOSZTÁSOD! A letiltott HírTv riport következményei súlyosak. (alább a videó-üzenetek) NEM...

"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?
“DEVIZAHITELESEK” KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT?

"DEVIZAHITELESEK" KIFOSZTÁSA. TE ÉRTED, HOGY MI FOLYIK ITT? [good_old_share] Falus Zsolt - Ha ezt elolvasod, megérted mi folyik itt...  ...

Close