SEVIZÁS HARC NEMZETKÖZI SZÍNTÉREN – A SÁRGAPÓLÓSOK MÁR BÉCSBEN VANNAK! – VIDEÓ

SEVIZÁS HARC NEMZETKÖZI SZÍNTÉREN - A SÁRGAPÓLÓSOK MÁR BÉCSBEN VANNAK!

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Vajon tudnak-e az anyabankok arról, hogy rosszéletű leányaik mit művelnek szép Magyarországon?
Vajon az európai politikusokat megrázza-e, hogy hány ember lett öngyilkos a külföldi tulajdonú bankok ámokfutása miatt?
Vajon az európai bírák átlátják-e, át akarják-e látni, hogy pontosan milyen jogi csavarokkal falaznak itt legfelső bíróságok, politikusok, ügyészségek a kifosztóknak?


[cn-social-icon]

Vannak olyan megmondó emberek, aki a fenti három kérdésre gondolkodás nélkül IGEN-nel válaszolnak. 
– Róluk azt gondolom, hogy vagy hülyének nézik a sorstársaikat, vagy maguk is egy kóros álomvilágban élnek.
Vannak olyan károsultak, akik fenti három kérdés közül legalább egynél az IGEN- ben reménykednek.
– Ők a megtévesztettek, vagy azon lusták, esetleg beszarik, akik nem mernek szembenézni azzal, hogy egyedül maradtunk, nekünk kell megoldani cselekvéssel, áldozatvállalással.

 Bizony, ezt nem fogja senki megoldani helyettünk, vagy nekünk, vagy értünk… Itt nekünk kell kivívni a győzelmet. Nem csak a magyarországi bankárok, politikusok, megvett főbírók, haszonlesők az ellenségeink, hanem azon uniós döntéshozók is, akik hasznot húznak a Magyar nép fosztogatásából. A rossz hír az, hogy mindegyik ilyen. Mindnek érdeke, hogy Te rabszolgasorban legyél.
Az miatt tudnak jólétet biztosítani a nyugati polgároknak, mert a gyarmatokon – így Magyarországon is – hagyják rabolni, fosztogatni a multijaikat. Gyakorlatilag a döntéshozók küldik ide őket. 
„Szedjétek Magyarországon meg magatokat, mert ezek a birkák úgyis hagyják.” 
Otthon pedig, nyújtsanak tisztességes szolgáltatásokat tisztességes árakon.

 
Az is lehet, hogy nem jól gondolom. Be is látnám könnyedén, – és szívesen is ismerném el a tévedésemet – ha látnánk erre bizonyítékokat.
– Például az anyabankok a számtalan Magyar károsulttól kapott panasz miatt rápirítottak volna leányikra, hogy tessék kártalanítani az átvert uniós polgártársakat.
– Az uniós politikusok igyekeztek volna nyilvánosságot adni, vagy felülvizsgáltatni a hozzájuk érkezett SeVizahiteles beadványokat.
– Az EU Bírák egyértelmű iránymutatásokat adtak volna SeVizahiteles ügyekben a fogyasztók megtévesztésének megszüntetése, és kártalanítása érdekében.
 
Nem ezek történtek. Időhúzás, kétértelmű állásfoglalások, beadványok elutasítása, közönyös hozzáállás, kihátrálás… Ezek vannak csupán.
 
Azért még mindig van egy kicsi lehetőség, hogy következő pár napban felülvizsgáljam fenti álláspontomat. (Persze kevés, de hátha…)
Például, ha a lenti filmben látottak miatt az új év első munkanapján Christian Jauk a Bank Burgenland (Ausztria) elnöke az alábbi mondatokkal hívná fel Mag. Andrea Maller-Weiß –t, a Sopronbank Burgenlad (Magyarország) elnökét:
„Andrea, drága csillagom! Mi a lófaszt csináltok ti ott Magyarországon? Miért kell, hogy ezek a sárgapólósok idejöjjenek Bécsbe, és plakátokat ragasszanak a bankunkra, hogy tisztességtelenek voltunk? Azonnal kártalanítsátok az ügyfeleket, vagy kicsipkézem a valagadat a lovaglócsizmámmal. Scheiße.”

 

Valljuk be, hogy erre a telefonbeszélgetésre kicsi esély van. 
Inkább nézzük meg a filmet, és fogadjuk el, vállaljuk fel, hogy Nekünk magunknak kell megoldani. Nekünk kell felszabadítani magunkat rabszolgaságunkból.
 
Érjük el, hogy csatlakozzanak még többen a három csapáshoz: 
NeFizess! Pörölj! Tiltakozz!
Ezzel a filmmel kívánunk mindenkinek cselekvésekben – s ez által sikerekben gazdag – Boldog Újévet

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM