VEZÉR-SZÖRÉNYI LÁSZLÓ-KÉRDÉS A KIFOSZTOTT „DEVIZÁS” ÁLDOZATOKHOZ.

VEZÉR-SZÖRÉNYI LÁSZLÓ-KÉRDÉS A KIFOSZTOTT „DEVIZÁS” ÁLDOZATOKHOZ.

VEZÉR-SZÖRÉNYI LÁSZLÓ-KÉRDÉS A KIFOSZTOTT „DEVIZÁS” ÁLDOZATOKHOZ.

[good_old_share]


loading...

Miért lapítanak a devizahitelesek, miért nincs összefogás az érdekük közös érvényesítésére?
Ezúttal nem a DH érdekvédőkre, sem a DH aktivistákra, hanem a csendes tömegre gondolok. Szinte közhely, hogy fásultan, mozdulatlanul néznek szembe a fenyegető végrehajtásokkal, kilakoltatásokkal.

Olyan, mint amikor az űzött vad úgy próbálja túlélni az őt fenyegető veszélyt, hogy mozdulatlanságba dermed, lapít, hátha idővel magától megszűnik a veszély. Ezt nevezhetjük sokknak, a rémület következtében beállt dermedt állapotnak.

A DH adósokat is éppúgy sokkolta az egekbe szökő törlesztőrészlet, a megfizethetetlen adósság, a kilakoltatás réme.

Sajnos keserű tényként kell tudomásul vennünk, hogy a magyar társadalom évszázadok óta permanens sokk állapotában van. Gondoljunk a török hódoltságra, a Habsburg uralomra, a Trianoni országvesztésre, a háborúk borzalmaira.

loading...

Jelenleg a korrupt politika, a bankok gátlástalan kapzsisága és a vele összefonódott állam pénzügyi rémuralma biztosítja a nép kifosztását és folyamatos sokkos állapotban tartását.

 

A magyar maffiaállam megtesz mindent azért, hogy a hatalmat továbbra is birtokolhassa, mégpedig az "alattvalók" kirablásából, belőle csak keveset csorgatva vissza azoknak, akik segítik a jelenlegi hatalmi viszonyok fenntartását.

Félreértés ne essék: a fenti állítás nem függ semmilyen kormánytól, hanem az maga A RENDSZER. Kleptokráciának nevezem, amelyben mindegyik kormány ugyanazt teszi, többpárti diktatúra formájában.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A permanens sokk-terápia mindaddig fenn marad, amíg a tudatunk azt elfogadja és értelmezési tartományába befogadja.
A megoldás csak tudati szinten képzelhető el, amikor is mindenki tisztában lesz azzal, hogy a bankok bűnözők, az adósok áldozatok, az állam és a bíróságok pedig cinkostársak Magyarország legnagyobb csalássorozatában. – Vezér-Szörényi László.

Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
„DEVIZAÜGYEK”-PEREN KÍVÜLI MEGÁLLAPODÁS.
„DEVIZAÜGYEK”-PEREN KÍVÜLI MEGÁLLAPODÁS.

„DEVIZAÜGYEK”-PEREN KÍVÜLI MEGÁLLAPODÁS. [good_old_share] Devizaügyek - peren kívüli megállapodás, ERSTE, autókölcsön – dr. Csikász Levente. Úgy látszik, az autós ügyekben...

MA ELMENT A HARMADIK FIAM IS!
MA ELMENT A HARMADIK FIAM IS!

MA ELMENT A HARMADIK FIAM IS! [good_old_share] NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK Viktor! „Az ország jobban teljesít.” – igen, így igaz....

Close