ÚJRA KELL VIZSGÁLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST!

ÚJRA KELL VIZSGÁLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST!

ÚJRA KELL VIZSGÁLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST!

[good_old_share]


A kormány haladéktalanul hozzon igazságos döntést az ügyben, és számoltassanak újra minden devizahitelt! A mostani és a múlt év szeptemberi bírósági döntések alapján a magyar kormánynak és a törvényhozásnak feladata és kötelezettsége van ebben a kérdésben.Újra kellene vizsgálni minden devizahiteles tartozását. A sajtótájékoztatóról készült felvétel alább látható!

loading...

Fordulat a devizahitelesek ügyében!

A mai napon ismertettem javaslatainkat a devizahitel károsultak megsegítésére.

Az LMP szerint az Európai Bíróság két döntése alapján újra kellene vizsgálni minden devizahiteles tartozását, és a kormánynak végre igazságot kellene tennie a devizahiteles visszaélések ügyében.

Csárdi Antal, az LMP frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, az Európai Bíróság március 14-én ismételten egy olyan döntést hozott, ami egyértelműen mutatja, hogy a magyar kormány hibásan, az európai uniós joggal ellentétesen kísérelte megoldani a devizahitel problémát.Az ügyben született 2015-ös törvények a bankok érdekeit képviselték és egy nagyon szűk rétegnek biztosítottak lehetőséget “elfogadható módon kiszállni” a hitelproblémából – tette hozzá.

loading...

loading…


Csárdi Antal kijelentette: a mostani és a múlt év szeptemberi bírósági döntések alapján a magyar kormánynak és a törvényhozásnak feladata és kötelezettsége van ebben a kérdésben.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az LMP felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul hozzon igazságos döntést az ügyben, és számoltassanak újra minden devizahitelt, amit „tisztességtelen módon kényszerítettek a hitelfelvevőkre a bankok”.

A kormány és a törvényhozás első feladata, hogy amíg nem születik az ügyben döntés, függesszék fel a „devizahiteles kilakoltatásokat” – mondta az ellenzéki politikus.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA.
DEVIZAHITEL-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA.

DEVIZAHITEL-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA. [good_old_share] MEDDIG TART MÉG A HARC A DEVIZAHITELLEL?   Sok "deviza"-károsult várja azt az áttörést, amely a...

DEVIZAHITELEK - A KÜLÖNNEMŰ ÁRFOLYAMOK ALKALMAZÁSA TISZTESSÉGTELEN!
DEVIZAHITELEK – A KÜLÖNNEMŰ ÁRFOLYAMOK ALKALMAZÁSA TISZTESSÉGTELEN!

DEVIZAHITELEK - A KÜLÖNNEMŰ ÁRFOLYAMOK ALKALMAZÁSA TISZTESSÉGTELEN! [good_old_share] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda - "...módot és lehetőséget kell adni a...

Close