ÚJABB DEVIZÁS SIKERSZTORI – VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE AZ ÁRVEREZÉS ELŐTT 2 NAPPAL‼️

Dr. Lantos Bálint ügyvéd, devizahitel, Nemzeti Civil Kontroll, ÚJABB DEVIZÁS SIKERSZTORI - VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE AZ ÁRVEREZÉS ELŐTT 2 NAPPAL‼️

ÚJABB DEVIZÁS SIKERSZTORI – VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE AZ ÁRVEREZÉS ELŐTT 2 NAPPAL‼️

Az alább olvasható írásos beszámoló, valamint az oldal alján látható végzés a Dr. Lantos Bálint Ügyvédi Iroda weboldalán jelent meg.

Látható, hogy az átvert Magyar devizakárosultaknak még szinte az "utólsó percben" is van esélyük fordítani a kilátástalan helyzetükön. Természetesen megfelelően felkészült szakemberrel, és pertechnikával…:

Dr. Lantos Bálint Ügyvédi Iroda – Ügyfelem nehezen hitte el, hogy megállíthatom a végrehajtást, mert sok ügyvédet megjárt már, sikertelenül.

Gyakran tapasztalom, hogy a legtöbben nem értik, hogy miért más az egyik beadvány, mint a másik, hiszen a jog ugyanaz. Ez igaz. DE:

ha nem a megfelelő indokkal és megfelelő hivatkozással kérjük a végrehajtás felfüggesztését, akkor elutasítják, az ügyfél pedig újabb rossz tapasztalattal lesz gazdagabb, a pénztárcája pedig szegényebb… ezért nem mindegy, hogy kire bízzák ezeket az ügyeket, hiszen az utolsó pillanatban már nem fér bele semmilyen hiba.

DEVIZAHITELESEK FIGYELEM !
FONTOS TÁJÉKOZTATÁS:
A Kúria friss döntése újabb lehetőséget teremtett NYERNI! A szerződések átnézése után meg tudom mondani, hogy melyik módszert kell bevetni ahhoz, hogy a végrehajtás felfüggesztésre kerüljön:

1 – elévülési kifogás 
2️ – a végrehajtási záradék törlésére immár két alátámasztott technika van 
3️ – a szerződés érvénytelenségére irányuló per 
4️ – felmondás jogellenessége 
A Kúria újabb döntése itt olvasható: Ajándék a szakadék szélén álló devizakárosultaknak  Dr. Lantos Bálint Ügyvédi Iroda.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM