TÉNYLEG SZÜKSÉG VAN A JELENLEGI BANKOKRA?

TÉNYLEG SZÜKSÉG VAN A JELENLEGI BANKOKRA?

TÉNYLEG SZÜKSÉG VAN A JELENLEGI BANKOKRA ?

[good_old_share]

Ti küldtétek – Olvasói gondolatok:

Egy olvasó véleménye a jelenleg hazánkban működő, idegen tulajdonosi körrel rendelkező bankrendszerről:
Amíg nincs igazi demokrácia, addig mindig is ilyen lesz. A bankokra semmi szükség a gazdasági élethez. Egy központi bankra van csak szükség, ami beruházásokat finanszíroz a pénzkibocsátás révén.

Egy elszámolóházra van szükség (mint most a Keler), ahol a bankszámlavezetés zajlik. Ezt ingyen és alanyi jogon kellene tenni. A felesleges "overhead"-re nincs szükség.

A bankok sápjaira társadalmilag semmi szükség. A liberálisok semmi olyat nem tudnak ez ellen felhozni, ami megvédené a jelenlegi bankrendszert. A bankrendszer révén ingyenpénzhez jutnak a hatalmon levők, akik azt nem az ország, hanem saját önös hatalmi érdekeikre használják fel.

Ezért nincs igazi demokrácia, csak látszatdemokrácia. A jelenlegi technikai szinten minden döntésről lehetne "népszavazni".

Egy másik olvasónk pedig így gondolja:
"Csak" az a nagyon nagy baj, hogy a Kormány, a Parlament, és végső soron a Kúria is akadályokat gördít a banki, bizonyított devizahitel-indexálási trükk valóban normális, végleges és minden banki ügyfél számára megoldást jelentő módja elé!

Azaz, hogy minden banki ügyfél csakis a bankja által ténylegesen folyósított kölcsönösszeget törleszthesse vissza!!

loading...

Öt év alatt nem volt képes egyetlen államhatalmi szervezet sem felszámolni az adósokat pénzügyileg teljesen kifosztó banki tevékenységet!! Szemmel látható, hogy szándékos adóskifosztásról van szó, és teljességgel érthetetlen, hogy a Kúria, mint legfőbb igazságszolgáltató fórum miért nem akarja egyértelműen és véglegesen rendezni ezt a bankok általi adóskifosztást?!

Pedig meg van a jogosítványa erre, csak a banki, bankszövetségi befolyást, nyomást kellene hatékonyan eltaszítania magától.  Mert amit a bankok követelnek ügyfeleiktől pénzügyileg, az maga a csalás, manipuláció és trükkök sorozatának szörnyszülöttje!

És ezt eltűri a KÚRIA akkor, amikor pontosan tudja, ismeri a történések emberi életeket is követelő, másfél millió embert folyamatos pénzügyi kifosztásának súlyos történetét!

Mire vár még ennyi idő után is a Kúria?!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SAJTÓKÖZLEMÉNY: DEVIZA ALAPÚ KÖLCSÖN VÉGREHAJTÁSA MEGSZÜNTETVE!
SAJTÓKÖZLEMÉNY: DEVIZA ALAPÚ KÖLCSÖN VÉGREHAJTÁSA MEGSZÜNTETVE!

SAJTÓKÖZLEMÉNY: DEVIZA ALAPÚ KÖLCSÖN VÉGREHAJTÁSA MEGSZÜNTETVE! [good_old_share] Sajtóközlemény deviza alapú kölcsön végrehajtása megszüntetésének egyes kérdéseiről a Pfv.I.20.043/2016. számú egyedi ügyben...

EGYEZKEDNÉNEK A BANKOK, MÁR A KORÁBBI KÖVETELÉSÜK TÖREDÉKÉVEL IS BEÉRNÉK.
EGYEZKEDNÉNEK A BANKOK, MÁR A KORÁBBI KÖVETELÉSÜK TÖREDÉKÉVEL IS BEÉRNÉK

EGYEZKEDNÉNEK A BANKOK, MÁR A KORÁBBI KÖVETELÉSÜK TÖREDÉKÉVEL IS BEÉRNÉK [good_old_share] Kiderült, hogy egyezségi ajánlattal „bombázzák” a bankok újabban a...

Close