TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET?

loading...

TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET?

Email


Mi történt a "deviza"-hitelekkel? Napjainkra miért változott meg a kormány álláspontja? Miért nem fontos már az átvert  Magyar fogyasztók védelme? A kormány részéről múltban tett minden kijelentés pontosan dokumentálva van. Videó alább!

 

2011-ben a miniszterelnök és más kormánypárti politikusok, mint pl. Rogán Antal, Kósa Lajos, Varga Mihály még azt mondták, hogy a bankok becsapták-, megtévesztették- és nem tájékoztatták megfelelően ügyfeleiket.Ma ezeknek a mondatoknak a bebizonyításáért pereket kell indítania a devizahiteleseknek…

Orbán Viktor 2015 februárjában aláírt egy paktumot, amiben vállalta, hogy a bankoknak egy fillérjében sem fog kerülni a devizahitelek forintosítása, a kormány pedig nem gördít semmilyen akadályt a kilakoltatások, illetve a végrehajtások elé.

loading...

Ezek a szerződések a károsult családok becsapásával, megtévesztésével jöttek létre. A bankok alapvető információkat hallhattak el az ügyfelek elől.

 

Ezt a tényt a FIDESZES vezetők, köztük Orbán Viktor is számtalan alkalommal hangoztatta.
Ennek ellenére a kétharmados FIDESZ kormány a pénzvilággal köt paktumot, és törvényekben gátolja azt, hogy az átvert károsultak megvédhessék családjaikat a bankokkal szemben.Ezek után fel kell tennünk a kérdést: Mi történt?? Talán fenyegetik és megzsarolták a Magyar kormányt a bankárok? Tényleg zsarolható egy kétharmados kormány? VAGY ESETLEG EZ VOLT A CÉL?? EZT A SORSOT SZÁNTÁK A CSOK-OSOKNAK IS???

Ha azt gondolod, hogy nem, akkor lásd a valóságot: ilyenkor kellene a magyar kormánynak megvédenie a "magyar családokat". Ehelyett mit tesz Magyarország kormánya? Megkönnyíti a végrehajtást…

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás