TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET?

TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET?

TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET?

[good_old_share]


Mi történt a "deviza"-hitelekkel? Napjainkra miért változott meg a kormány álláspontja? Miért nem fontos már az átvert  Magyar fogyasztók védelme? A kormány részéről múltban tett minden kijelentés pontosan dokumentálva van. Videó alább!

 

2011-ben a miniszterelnök és más kormánypárti politikusok, mint pl. Rogán Antal, Kósa Lajos, Varga Mihály még azt mondták, hogy a bankok becsapták-, megtévesztették- és nem tájékoztatták megfelelően ügyfeleiket.Ma ezeknek a mondatoknak a bebizonyításáért pereket kell indítania a devizahiteleseknek…

Orbán Viktor 2015 februárjában aláírt egy paktumot, amiben vállalta, hogy a bankoknak egy fillérjében sem fog kerülni a devizahitelek forintosítása, a kormány pedig nem gördít semmilyen akadályt a kilakoltatások, illetve a végrehajtások elé.

Ezek a szerződések a károsult családok becsapásával, megtévesztésével jöttek létre. A bankok alapvető információkat hallhattak el az ügyfelek elől.

 

Ezt a tényt a FIDESZES vezetők, köztük Orbán Viktor is számtalan alkalommal hangoztatta.
Ennek ellenére a kétharmados FIDESZ kormány a pénzvilággal köt paktumot, és törvényekben gátolja azt, hogy az átvert károsultak megvédhessék családjaikat a bankokkal szemben.Ezek után fel kell tennünk a kérdést: Mi történt?? Talán fenyegetik és megzsarolták a Magyar kormányt a bankárok? Tényleg zsarolható egy kétharmados kormány? VAGY ESETLEG EZ VOLT A CÉL?? EZT A SORSOT SZÁNTÁK A CSOK-OSOKNAK IS???

Ha azt gondolod, hogy nem, akkor lásd a valóságot: ilyenkor kellene a magyar kormánynak megvédenie a "magyar családokat". Ehelyett mit tesz Magyarország kormánya? Megkönnyíti a végrehajtást…

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM