TE SZEMBE MERSZ MENNI A BANKKAL?

TE SZEMBE MERSZ MENNI A BANKKAL?

TE SZEMBE MERSZ MENNI A BANKKAL?

[cn-social-icon]

Az alábbi érdekes posztot Gulya Tibor a Facebook oldalán tette közzé. Az írását változtatás nélkül közöljük. Az oldal alján az írásával kapcsolatban várjuk a véleményed.

 

Gulya Tibor – Tisztelt devizaadóság áldozatai!

loading...

A most közzé tett írásommal megpróbálom megmutatni mindazoknak akik csak azon vannak, hogy munkánkat megkérdőjelezzék, hogy eddig mi mindent kellett elszenvednem, mert rájöttem arra, hogy a bankok miként verték át az ügyfeleiket, és ezt az átverést bármi áron, minden áron leplezve tartsák.Eddig nem éreztem annak súlyát, hogy erről beszéljek de itt az idő, hogy ezt most megtegyem. 2014. Május 21.-én a készenléti rendőrség hathatós segítségével egy igen súlyosan törvénysértő házkutatási paranccsal, melyen nem szerepet a nevem, rám törtek otthonomba és az irodámba és arra kényszerítettek erőszakkal, hogy adjak át minden olyan iratot, melyet a bankokkal szemben szereztem be, ami igazolni képes mindazt a visszaélést, melyet veletek szemben elkövettek.

A kérése a hatóságnak igen hathatósra sikeredet, mert mindezt zugirászat vétsége címszó alatt tette meg a Budapesti Nyomozó Ügyészség, akik többek között a közjegyzői kamara elnökének feljelentés alapján, akiknek tagjai tartozást elismerő nyilatkozatokat állítottak ki, majd záradékoltak úgy, hogy ekkor a kamara a munkánknak köszönhetően már pontosan tudja, hogy ez a részükről törvénysértő módon zajlott és zajlik jelenleg is.

A Bisz. Hitelinformációs rendszert felügyelő Zrt. Feljelentése alapján is eljárás alá helyeztek, akik annak ellenére tartanak fent embereket a KHR rendszerbe, hogy azt épp a törvény erejénél fogva kellene megszüntetniük de nem teszik.

A feljelentésembe bekapcsolódott továbbá a Vas Megyei Rendőrfőkapitány úr aki az eljárásaiban számtalan visszaélést követett el mely ha kiderül akkor 5 évre visszamenően kellene visszafizetni a törvénysértésen alapuló büntetéseket gyorshajtás és egyéb közigazgatási eljárás címszó alatt mert önhatalmúlag merte venni ahhoz a bátorságot, hogy átírta a törvény szövegét, illetve azok kiszolgáló szerveinek a feljelentése alapján az okmányirodák és a kerületi járási hivatalok adóhatóságai akik a végrehajtásokba közreműködnek.

loading...

A vicc az egészbe, hogy ez a cselekmény egy egyszerű vétség, de a hatóság igen nagy erőket vetett be ennek feltárására úgy, hogy közben az adott cselekmény vonatkozásában az ítélőtáblán pert nyertem velük szemben és kiderült, hogy a hatóság az aki egy egyszerű jogkérdésbe nem képes megfelelően eljárni. Ám a házkutatás valódi lényege az volt, hogy a nyomozó ügyészség eltüntessen minden olyan iratot, mely a bankok visszaéléseit képes igazolni. Ezért a házkutatás során az iratok lefoglalására úgy került sor, hogy az ömlesztve, leltár nélkül vitték el, amit az alábbi ráhatással, ahogy mondtam rendőri segítséggel sikeresen végre is hajtottak.

A mellékelt fényképen jól látható, hogy a hatóság emberei hogy kértek meg arra, hogy tűrjem el, hogy a gennyes férgek törvénysértő hiányos és hibás házkutatási paranccsal a házamba és az irodába betörjenek fegyverrel, és amikor ezt szóvá tettem így kényszerítettek arra, hogy tűrjem.Persze senki nem talált a későbbi feljelentésem alapján kivetni valót a rendőri intézkedés ezen módjába, mint ahogy abba sem, hogy parancs súlyosan hiányos volt, de amikor az ügyvédem megjelent és kiderült, hogy a parancsa a hatóságnak valóban visszaélésen alapul, addigra már pénzt, iratot, azaz mindent elloptak és engem meg 12 órára bent tartottak, hogy az irodám kirámolásában se tudjak akadályt jelenteni.

De azzal nem számoltak, hogy a fontosabb iratokat nem az irodámba és nem is az otthonomba őriztem, így a visszaélése a bankoknak továbbra is a bizonyítás tárgyát képes a munkánk során képezni.

Mindenki megszámolhatja hány ütés kaptam a rendőröktől a tomfájukkal egy zugirászat vonatkozásában.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Érdekessége a nyomozásnak, hogy a nyomozó hatóság mintegy 135 000 oldalnyi iratot lopott el az irodámból, amit természetesen jegyzőkönyv hiányába tagadnak. A nyomozó hatóság azonban ezzel nem elégedett meg, hanem most már arra törekszenek, hogy megpróbáljanak, ha kell koncepció útján fellépni velem szemben.

További részleteket is közzé teszek és figyeljétek oldalunkat. Most döntse el mindenki, hogy ki van még rajtam kívül, aki vonatkozásában a hatóság így lépett fel.

Másokkal szemben azért nem történt ez meg, mert az elméleteik a semmisségi pereket illetően nincsnek veszéllyel a bankokra így hagyják csinálni, mert ugyan akkor ez az a fajta elmélet alkalmas arra, hogy az emberek figyelmét elvonják az igazságról.

Ezért mától kezdve arra fogok koncentrálni, hogy megmutassak mindent, hogy eddig a hatóságok milyen módon, és hogy akarták a munkánkat megállítani, amiről az elmúlt időszak igazolta, hogy igen hatékonynak bizonyul a bankokkal és persze nem utolsó sorban a közjegyzőkkel és a rendőrséggel szemben, akik jelenleg a közhatalmat gyakorolják. – Gulya Tibor.

A cikk után (alatt) írd meg a véleményed. Kíváncsian várjuk!

Forrás [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SÁTOROZÁS AZ OTP-BEN.
SÁTOROZÁS AZ OTP-BEN

SÁTOROZÁS AZ OTP-BEN [cn-social-icon] Sajtótájékoztatás a besátorozás után a tett helyszínén. Videó alább.   2016. február 12-én a sárgapólósok elfoglalták...

NYERTES PER - AZ OTP TISZTESSÉGTELENSÉGE - "MERT MEGBÍZUNK EGYMÁSBAN"
NYERTES PER – AZ OTP TISZTESSÉGTELENSÉGE – “MERT MEGBÍZUNK EGYMÁSBAN”

NYERTES PER - AZ OTP TISZTESSÉGTELENSÉGE - "MERT MEGBÍZUNK EGYMÁSBAN" [cn-social-icon] Ha nem is mindenben, de első fokon nyertek a...

Close