TAVASZIG SEM KELL VÁRNI AZ ENERGIACELLÁRA

TAVASZIG SEM KELL VÁRNI AZ ENERGIACELLÁRA

Magyarország hatodik leggazdagabb embere, Széles Gábor még tavasszal jelentette be, hogy találmánya segítségével “Magyarország olyan növekedési pályára áll, amin már vagy ötszáz éve nincs “. A nagy találmányt, az energiacellát őszre ígérte, de eddig egyelőre nagy volt a csend körülötte.

Az energiacella valójában a bölcsek köve
A levegőből csatolja majd ki az energiát egy szerkezet, de a Facebookon PR-kampányt vezető Széles Gábor nem mondja el, pontosan hogyan. Azt kéri, higgyük el neki, hogy tudja, mit beszél, hiszen 1966-ban cum laude végzett a BME Villamosmérnöki Karán. Sajnos az energetika mai állásával tisztában lévő szakértők szerint ez az egész nem tudomány, hanem alkímia, az energiacella pedig inkább szleng, mintsem szakkifejezés.
„nem elsősorban a nagyfeszültségen keresztül, hanem a nagy áramon keresztül csatolja ki a készülék az energiát a levegőből”.


Hír24-nek adott interjúból azonban fontos részletek derültek ki.

Például, hogy azért csúszik az energiacella, mert a nemzetközi kooperációban készülő berendezés fejlesztése a vártál lassabban megy. Széles Gábor korábban azt írta: “kiszállt a kalitkából a madár, három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát”, az interjúban viszont már arról beszélt, hogy a madár már egy hétig tud repülni, így tavaszig sem kell várni, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát. Az energiacella működéséről Széles annyit árult el, hogy 

“Beszéljünk például a gravitációról. Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció.”


Az energiacella ugyanakkor nem a gravitáción alapszik, Széles szerint a Naprendszeren belüli energiához kötődik, és idővel otthonunkba is vehetünk belőle. Széles arról is beszélt, hogy istenben és az ufókban is hisz:

“Miért ne derülhetne ki az is, hogy az értelmes lényeknek nemcsak az általunk eddig ismert földi mutációi léteznek? És az miért lenne elképzelhetetlen, hogy a földi vallások is csupán egy magasabb rendű vallás szerény mutációi? Előbb-utóbb éretté válunk az információra, de még úgy száz-százötven évet várnunk kell ahhoz, hogy az idegen lények megjelenését ne drámaként élje meg az emberiség.”

Forrás: index.hu

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM