TAVASZIG SEM KELL VÁRNI AZ ENERGIACELLÁRA

TAVASZIG SEM KELL VÁRNI AZ ENERGIACELLÁRA

Magyarország hatodik leggazdagabb embere, Széles Gábor még tavasszal jelentette be, hogy találmánya segítségével “Magyarország olyan növekedési pályára áll, amin már vagy ötszáz éve nincs “. A nagy találmányt, az energiacellát őszre ígérte, de eddig egyelőre nagy volt a csend körülötte.

Az energiacella valójában a bölcsek köve
A levegőből csatolja majd ki az energiát egy szerkezet, de a Facebookon PR-kampányt vezető Széles Gábor nem mondja el, pontosan hogyan. Azt kéri, higgyük el neki, hogy tudja, mit beszél, hiszen 1966-ban cum laude végzett a BME Villamosmérnöki Karán. Sajnos az energetika mai állásával tisztában lévő szakértők szerint ez az egész nem tudomány, hanem alkímia, az energiacella pedig inkább szleng, mintsem szakkifejezés.
„nem elsősorban a nagyfeszültségen keresztül, hanem a nagy áramon keresztül csatolja ki a készülék az energiát a levegőből”.

loading...


Hír24-nek adott interjúból azonban fontos részletek derültek ki.

Például, hogy azért csúszik az energiacella, mert a nemzetközi kooperációban készülő berendezés fejlesztése a vártál lassabban megy. Széles Gábor korábban azt írta: “kiszállt a kalitkából a madár, három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát”, az interjúban viszont már arról beszélt, hogy a madár már egy hétig tud repülni, így tavaszig sem kell várni, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát. Az energiacella működéséről Széles annyit árult el, hogy 

“Beszéljünk például a gravitációról. Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció.”


loading...

Az energiacella ugyanakkor nem a gravitáción alapszik, Széles szerint a Naprendszeren belüli energiához kötődik, és idővel otthonunkba is vehetünk belőle. Széles arról is beszélt, hogy istenben és az ufókban is hisz:

“Miért ne derülhetne ki az is, hogy az értelmes lényeknek nemcsak az általunk eddig ismert földi mutációi léteznek? És az miért lenne elképzelhetetlen, hogy a földi vallások is csupán egy magasabb rendű vallás szerény mutációi? Előbb-utóbb éretté válunk az információra, de még úgy száz-százötven évet várnunk kell ahhoz, hogy az idegen lények megjelenését ne drámaként élje meg az emberiség.”

Forrás: index.hu

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZÁS" ÜGY-A NEMZETGAZDASÁGI MINISZTER RÉSZÉRE!
“DEVIZÁS” ÜGY-A NEMZETGAZDASÁGI MINISZTER RÉSZÉRE!

Nemzetgazdasági Minisztérium 1051 Budapest, József nádor tér 2-4. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter r é s z é r e [cn-social-icon]...

HALLGASD MEG! Kettesben Dr. Szathmáry Géza a hitelekről
HALLGASD MEG! Kettesben Dr. Szathmáry Géza a hitelekről

HALLGASD MEG! Kettesben Dr. Szathmáry Géza a hitelekről

Close