SZÁNDÉKOS MEGTÉVESZTÉS – A DEVIZAHITEL, AMI NEM DEVIZAHITEL

SZÁNDÉKOS MEGTÉVESZTÉS - A DEVIZAHITEL, AMI NEM DEVIZAHITEL.

SZÁNDÉKOS MEGTÉVESZTÉS – A DEVIZAHITEL, AMI NEM DEVIZAHITEL

Gulya Tibor, a Két Patrónus Tanácsadó Kft. vezetője.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

loading...

EMLÉKEZET FRISSÍTŐ: Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult.
TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.

Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JOGSZERŰTLEN BANKI KAMATEMELÉSEK HORVÁTORSZÁGBAN.
JOGSZERŰTLEN BANKI KAMATEMELÉSEK HORVÁTORSZÁGBAN

JOGSZERŰTLEN BANKI KAMATEMELÉSEK HORVÁTORSZÁGBAN [cn-social-icon] Jogszerűtlen banki kamatemelések - Devizahitel-perek Horvátországban - Megszületett az első bírósági ítélet A Zágrábtól északra...

"DEVIZAHITEL" - MIKOR KAPJA AZ ÉRTESÍTŐT? MUTATJUK.
“DEVIZAHITEL” – MIKOR KAPJA AZ ÉRTESÍTŐT? MUTATJUK.

"DEVIZAHITEL" - MIKOR KAPJA AZ ÉRTESÍTŐT? MUTATJUK. Van olyan bank, ahol március végére le akarják zárni az elszámolási és forintosítási...

Close