Sorra hagyják el a vezető munkatársak a Bankszövetséget

Sorra hagyják el a vezető munkatársak a Bankszövetséget

Müller János az év végén távozik a szövetségtől, Csillik Péter pedig már a jegybank stábját erősíti.

Az év végén távozik a Magyar Bankszövetségtől Müller János – erősítette meg a Heti Válasz Online értesüléseit az érdekvédelmi szervezet főtitkára.

loading...


Müller János, a Bankszövetség vezető tanácsadója pályafutását az MTA Közgazdaságtudományi Intézeténél 1966-ban kezdte, de megfordult a jegybankban és a Külkereskedelmi Minisztériumban is, 1986 és 1991 között pedig a stockholmi magyar nagykövetségen kereskedelmi főtanácsosként dolgozott. 1992-től 2006-ig a Magyar Külkereskedelmi Banknál töltött be vezető pozíciókat. 2007-ben lett a Bankszövetség vezető tanácsadója.

Ugyancsak elhagyta a Bankszövetséget Csillik Péter. Az érdekvédelmi szervezet vezető közgazdásza a Magyar Nemzeti Bankhoz igazolt át. Csillik pályafutását a Pénzügykutató Intézetnél kezdte 1978-ban, majd 1983 és 1988 között az Országos Tervhivatalnak volt a munkatársa. 1989-90-ben, illetőleg a Horn-kormány alatt, 1996-98-ban a Miniszterelnöki Hivatalban dolgozott kormány-főtanácsadóként, illetve az elemző részleg vezetőjeként. Csillik egyszer már dolgozott a jegybankban 1991 és 1995 között tanácsadóként.


Forrás: HetiVálasz

loading...

 

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ORSZÁG SZÉGYENE-Cselhez kellett folyamodni. Az olajügyek után itt az ÁFA botrány!
AZ ORSZÁG SZÉGYENE:cselhez kellett folyamodni!

Kicselezték a Fideszt az áfacsalásos ülésen Mégis meghallgatta a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottságának ellenőrző albizottsága az áfabotrányt kirobbantó Horváth Andrást. A...

Róna Péter: Komolyan mondom: ilyen nincs a világon
Róna Péter: ilyen nincs a világon!

"...Még valami. A Népszabadság ez év aug. 25-i számában Dr. Bodnár Zoltán, az ELTE jogi karának pénzügyjogi docense, válaszolva írásomra,...

Close