PÓKA LÁSZLÓ – NE OTTHON RETTEGJ! GYERE VELÜNK SÁTOROZNI!

PÓKA LÁSZLÓ - NE OTTHON RETTEGJ! GYERE VELÜNK SÁTOROZNI!

PÓKA LÁSZLÓ – NE OTTHON RETTEGJ! GYERE VELÜNK SÁTOROZNI!

[cn-social-icon]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Végre egy „beszélgetős” megmozdulás!

 

2015. október 21. napján a rettegett Sárgapólósok (nem sárgapólóban) kisátoroznak az Oktogonra.
Ez az esemény most kevésbé fog szólni arról, hogy a bankokat, vagy a kormányt szidjuk, és megoldásokat követelünk. Nem itt másról lesz szó.
A kifosztott társadalom részére kívánjuk megmutatni, hogy mi lesz velük, ha továbbra is csupán otthon rettegnek.Kevés szóval, de annál látványosabban világítunk rá, hogy azok, akik megmentőre várnak, reménykednek, hogy a rabló bankok visszaadják a lopott pénzt, hazaáruló politikusokban bíznak, az EU bíróságtól, vagy az EU parlamenttől várnak segítséget…- hogyan járnak. Vagy inkább hogyan laknak. Na jól biztosan nem fognak lakni.

A politikusoknak nem is az a célja, hogy az emberek jól lakjanak. A hazaárulók számára csupán eszköz az emberek gondja.

Egy izgalmasnak ígérkező, utcán élős napot tervezünk bemutatni. 
Természetesen a létszám, a sátrak száma, a kellékek szellemessége remek nyomásgyakorló, véleménynyilvánító eszköz lesz. Hiszen az egészen biztos, hogy akkor is nagy figyelem irányul a Nem adom a házamat mozgalom megmozdulásaira, amikor az elhallgatásunk érdekében a hatalom minden eszközt bevet. Leginkább a sajtó befolyásolható képviselőinek letiltását alkalmazza.

Várunk minden érintettet, érdeklődőt, olyanokat, akik már elhiszik, hogy nem lehet a társadalmat mélyen érintő problémákat a fotelből megoldani.
Hosszú napra készüljünk. Reggel 6 órakor kezdünk pakolni, és akár esete későig is ott leszünk.
Elszántság, szándék, növekvő létszám esetén esetleg maradunk másnapra is.

Hozzatok sátrakat, élelmet, meleg italt, feliratokat, táblákat!

Szerkesztőség: Emlékeztetni szeretnénk a tisztelt olvasókat, hogy a "devizás" átverés, és az ezzel kapcsolatos politikai árulással (nem létező deviza forintosítása,  "csődvédelem", tisztességtelenül felszámított összegek kapcsán elmaradt felelősségrevonásokban részt vett az összes parlamenti párt!

Sokan szerették volna a civilek összefogását, a szavazás eredményét megtekinthetik itt: 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Több mint 4200-an így szavaztak: aktívan és tevőlegesen minden erőmmel segíteném az országos mozgalmat, és megyei szinten a mozgalom megszervezésében és a tagtoborzásban is szerepet vállalnák. Kíváncsian várjuk, hogy a 21-i. rendezvényen hányan vesznnek majd részt…

Most kevesebb felszólalást tervezünk. Inkább beszélgetni, zenélni fogunk.
A nagy dumák ideje lejárt. Itt már csupán a nyomás valódi gyakorlása tudja előre vinni az ügyet.

loading...Most jöjjenek azok is bátrak, akik eddig nehezen viselték, hogy a nem volt időnk velük dumcsizni, mert a felszólalókra figyeltünk, mert a program gördülékenységét felügyeltük. 

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/961449900561121/ 

Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A MAGYAR POLIP - HITELES HÍRADÓ.
A MAGYAR POLIP – HITELES HIRADO

A MAGYAR POLIP - HITELES HIRADO [cn-social-icon] Kommentár nélkül... Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor...

MERKANTIL BANKOS SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN!
MERKANTIL BANKOS SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN!

MERKANTIL BANKOS SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN! Teo Fiser [cn-social-icon] Sokan, nagyon sokan bosszankodunk, hogy a középkategóriás autónkra felvett kölcsönt legalább háromszorosan kell...

Close