PER, VAGY VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE, KOCKÁZATKEZELÉS.

PER, VAGY VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE, KOCKÁZATKEZELÉS.


A lap alján megtalálod azt a hivatkozást, amely bizonyítja az árfolyamkockázattal kapcsolatos megtévesztést!

 

Az itt olvasható tények fontosak lehetnek, ezért oszd meg másokkal is!
Falus Zsolt

Az uniós bíróság előtt folyamatban van még a devizahiteles törvényekhez és az elszámoláshoz köthető C-483/16. számú előzetes döntéshozatali eljárás, melyről szintén bővebb tájékoztatás fellelhető az interneten.

Erre is érdemes hivatkoznia annak, aki a per vagy végrehajtás felfüggesztését kérelmezi a bíróságtól…

A végrehajtás felfüggesztése iránti kérelmeket a végrehajtás megszüntetése iránti perekben célszerű előterjeszteni, mely pereket is fel kell függeszteni, hiszen előkérdés a tájékoztatás uniós irányelv szerinti tartalma, azonban fontos a pontos és határozott kereseti kérelem és annak indoklása. Az én határozott véleményem és perbeli hivatkozásom szerint a tájékoztatás és az együttműködés hiánya, érvénytelenségi ok… ami miatt a szerződés nem jött létre!

És ismét a kockázatkezelésről.

Itt egy kis csemege azoknak, akik a Magyar Állam felelősségét a devizahitelezésben forintosítani kívánják, csak halkan jegyzem meg, hogy az IMF az árfolyamkockázat fedezetlensége, tehát a kockázatkezelés hiánya miatt aggódott…
2005-ben az IMF szakértői úgy fogalmaztak, hogy Magyarországon

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

„egy új típusú veszélyforrás van kialakulóban, mivel a háztartások és kisvállalkozások külföldi fizetőeszközben vesznek fel hiteleket valószínűleg anélkül, hogy az árfolyamkockázatot megfelelően fedeznék. Az IMF aggódik amiatt, hogy a magánszektor adósságán belül növekvő devizahányad a sebezhetőség forrásává válhat. Ennek kapcsán azt javasoljuk a hatóságoknak, hogy szigorúan kövessék figyelemmel – elsősorban a valószínűsíthetően természetes fedezettel nem rendelkező háztartások, illetve kis- és középvállalkozások – külföldi fizetőeszközben denominált hitelfelvételeit." – Falus Zsolt.

loading…


KATTINTS! : FONTOS TÉNYEK A KOCKÁZATKEZELÉSSEL KAPCSOLATBAN

Az itt olvasható tények fontosak lehetnek, ezért oszd meg másokkal is!

MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

loading…Szólj hozzá

Hozzászólás