FALUS ZSOLT – AIG,MNB,ÁLLAM PER FELHÍVÁS!

FALUS ZSOLT - AIG,MNB,ÁLLAM PER FELHÍVÁS!

FALUS ZSOLT – AIG,MNB,ÁLLAM PER FELHÍVÁS!

[good_old_share]


KÖZLEMÉNY ÉS FELHÍVÁS ! AIG,MNB,ÁLLAM PER!Az AIG biztosítóval kapcsolatos devizahiteles pereket a tények kellő ismerete és okirati bizonyíték nélkül, több esetben, az eljáró képviselők elbukták, nem kérdeztek, önállóan jártak el, így vesztettek az érintett adósok!

Most Palotás János és Lakai István, az Állam és a Jegybank elleni peres eljárást kívánják 375 milliós (1,2 millió euró) költségvetés mellett, illetve fejében kijátszani, ami akár kedvezőtlenül érintheti a több százezer devizahiteles sorsát!

Ezért ha van olyan ügyvédi iroda aki vállalja a perrel kapcsolatos jogi munka elvégzését, akkor közérdekből minden okirati- és közhiteles bizonyítékkal segítem a peres eljárás megindítását oly módon, hogy az érintett ügyfelek regisztrációját az Egyesületi tagokkal közösen elvégezzük és a pernyertesség érdekében devizahitel ügyben az AIG, a Magyar Nemzeti Bank és a Magyar Állam csalárd, illetve spekulációs tevékenységével összefüggő, az elmúlt 6 év ismereteit felhasználjuk, bizonyítékokkal igazoljuk.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezt a pert nem veszíthetjük el, aki két hete még a devizát kereste, az nem képviselheti milliók sorsát !Nyilvános vitában is vállalom a véleményemet és érdekel a mások álláspontja, akik százmilliókat kérnek "szakértőként" azoknak nincs félnivalójuk velem szemben !
Köszönöm, ha megosztjátok a felhívásomat !

Tisztelettel:
Falus Zsolt Ferenc Elnök. Bankcsapda Egyesület, bankcsapda@gmail.com.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM