DEVIZAHITELEK-A PÁRBESZÉD TÁJÉKOZTATÁST VÁR A KORMÁNYTÓL.

DEVIZAHITELEK-A PÁRBESZÉD TÁJÉKOZTATÁST VÁR A KORMÁNYTÓL.

DEVIZAHITELEK-A PÁRBESZÉD TÁJÉKOZTATÁST VÁR A KORMÁNYTÓL.

[good_old_share]

A Párbeszéd tájékoztatást vár a kormánytól. Szavazás a videók alatt!

Nem is értjük, hogy miről kellene tájékoztatni a hölgyet és pártját. Hisz mindent tudnak.


A hölgy tételesen felsorolja, hogy mi vár az átvert „hitel”-károsultakra. Megy a nagy semmittevés és aktatologatás a parlamentben, de valódi tettekre nem tudják rákényszeríteni a kormányt.

Szép szavak, ígéretek azok vannak, akár csak a Jobbik részéről az alsó videóban.

„Megvédjük a devizahiteleseket, nem engedjük kilakoltatni őket, felvételkori árfolyamon forintosítunk…” duma, duma… A valóság: a Jobbik is megszavazta a forintosítási törvényt, amely piaci árfolyamon váltotta át a forintot forintra. A Jobbik sem állította meg a kilakoltatásokat.
És ne feledjük az összes többi parlamenti gittegylet is ugyanezt tette! Nem maradt más, csak a „deviza”-károsultak egységbe szerveződése!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

KIMONDJUK….MEGOLDJUK….HÁT PERSZE…
MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM