PÉNZ A CSALÁDNÁL MARAD, INGATLANRA A BANK NEM TEHETI A KEZÉT!

PÉNZ A CSALÁDNÁL MARAD, INGATLANRA A BANK NEM TEHETI A KEZÉT!

PÉNZ A CSALÁDNÁL MARAD, INGATLANRA A BANK NEM TEHETI A KEZÉT!

[good_old_share]


Hogy egy kis jó hírrel is szolgáljunk…Járvás Éva – Tegnap ismét egy 25 millás érvágást hajtottunk végre.

Megy ez, csak csinálni kell. A rossz vért le kell csapolni. Egyszer csak kivérzik. Gyönyörűség volt, ahogy fölényeskedve, lekezelően besétáltak a "klinikánkra", és még észbe se tudtak kapni, mire egy határozott mozdulattal elvégeztük rajtuk az érvágás.

Ja, és a PBT adta hipnotizálva a szikét a kezünkbe, pedig nagyon védték a bankot.

Nos, hát mindent arra kell használni, amire lehet. Lóvé a családnál marad, ingatlanra bank nem teheti rá a kezét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nem csinálhat semmit, csak vergődhet. Ezt csak élő szerződések esetén tudjuk végigcsinálni, hogy szabaduljon a család a bank rablásától.Felmondott szerződéseknél más a stratégia. Minden úgy ki van találva….Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM