ÓVATOSAN KEZELJÉTEK A BANKI AJÁNLATOKAT !

ÓVATOSAN KEZELJÉTEK A BANKI AJÁNLATOKAT !

ÓVATOSAN KEZELJÉTEK A BANKI AJÁNLATOKAT !

Facebook – Teo Fiser. (Az NCK sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem tudja az alábbi információt!)

 


Másodfokon is elmeszelték annak a banki adósnak az ügyét, aki 2010 ben megállapodott a bankkal arról, hogy ha kifizeti egy összegben a tőkét , akkor a bank elengedi az összes kamatot költséget, kivéve a végrehajtó költségeit.

A töke be lett fizetve néhány nappal a banki ajánlat lejárta után ( közben persze rögzített telefonos tárgyalások tömkelege ), a végrehajtás költségei még nem 2013 ig.(40 e Ft )

2014 februárjában a végrehajtó letiltotta az adós nyugdijából a vh költséget illetve a teljes tartozást !!!!, mintha a megállapodás létre sem jött volna ( 3 év után nem közölte a bank, hogy nem él a megállapodás !! )


Bíróság, per, majd a bíróság helybenhagyta a letiltást, végrehajtást azzal az indokkal, hogy mivel késett a tőke befizetés, nem jött létre a megállapodás, igy a teljes tartozás behajtható. 
Tanulság : 
Kétszer is gondold meg, hogy elfogadod e a bank nagylelkű ajánlatát !!! Nem biztos, hogy kienged a karmaiból !

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM