NYÍLT LEVÉL GUNDEL TAKÁCS GÁBORNAK, A JOGÁSZ – ÉS BANKÁRBÁL MŰSORVEZETŐJÉNEK.

NYÍLT LEVÉL GUNDEL TAKÁCS GÁBORNAK, A JOGÁSZ – ÉS BANKÁRBÁL MŰSORVEZETŐJÉNEK.

NYÍLT LEVÉL GUNDEL TAKÁCS GÁBORNAK, A JOGÁSZ – ÉS BANKÁRBÁL MŰSORVEZETŐJÉNEK.

[good_old_share]


loading...

Póka László- Mivel Ő lesz a Jogász – és bankárbál műsorvezetője, Őt is megszólítanám. Sajnos nincs hozzá elérhetőségem. Valaki el tudja juttatni neki? Ha gondolod, oszd meg minél több felé, hátha a következő pár nap elég lesz ahhoz, hogy olvassa.
Ha valakinek van kedve, akkor a fellépőknek, és a Gundel étteremnek is lehet írni hasonló leveleket.

„Tisztelt Gundel Takács Gábor Úr!

Műsorvezető munkásságát nagyra becsülöm. Különösen a napokban felröppent hírek alapján,  miszerint megalkuvás helyett volt bátorsága egy olyan döntést hozni, hogy gyermekei szemébe tudjon nézni.
loading...

Felhívom a figyelmét, hogy 2017. február 11-én egy olyan bál műsorvezetője lesz, – a bál hivatalos oldala szerint – ahol két díszvendég miatt már többen lettek öngyilkosok. Ezrek veszítették el miattuk az otthonaikat, és százezrek lehetnek hamarosan földönfutók, ha folytathatják aljas tevékenységüket. 

Ezek az emberek jogerős bírósági döntések alapján a haverjaikkal 1 000 Milliárd Forintot vettek el az emberektől tisztességtelenül.

 

Emiatt felelősségre vonásukat sem a bál fővédnöke, az mnb elnöke, sem a bál tiszteletbeli  fővédnöke, a legfőbb ügyész nem kezdeményezte. Inkább együtt buliznak.
Ez a két ember, a két bankár, becsei és kovilevi, főbírákat utasítanak perekben való döntésekre, politikusokat vesznek rá, hogy a bankok számára kedvező törvényeket hozzanak.

Talán ezeket nem tudta. Most már tudja.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Bár nem voltam még soha ilyen bálon, – ilyen bűnöző társaságban nem is szeretnék – de el tudom képzelni, hogy Önnek ott feladata lesz köszönteni, méltatni, esetleg bemutatni a díszvendégeket, védnököket.
Mit fog róluk mondani?
– Aljas gyilkosok?
– Csalók?
– Kifosztók?
– Árulók?

Vagy most meg fog alkudni, és szemet huny a felett, hogy az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma okozóit kell méltatnia? És… felolvassa, amit odaírtak Önnek?
Eszébe fog-e jutni a felkonferálás közben annak a két hajléktalannak a tekintete, akit utoljára látott? Elgondolkodik-e azon, hogy jóllehet, ezek miatt kerültek utcára?  
Az Ön családja által készített ételek illata el fogja-e nyomni az aluljárókban érzett bűzt? Mert az ott élő emberek nagy része is az Ön által köszönteni, magasztalni tervezett díszvendégek, védnökök miatt került oda.

Én ott leszek 11-én. Na nem bent, hanem kint. Táblákkal, feliratokkal, dudával, hangosítással, Sárgapólóban. Úgy hallottam, mások is terveznek hasonlót. 
Még az is lehet, hogy a bálra igyekezve szembetalálja magát egy „Gyilkosok!” felirattal.

Akár gondolhatja, vagy meg is írhatja nekem, hogy „Engem miért…?” – csak elvállata a felkérést, és nem foglalkozott a vendégek társadalmi, vagy gazdasági szerepével. Így tett az egyik védnök is, az ügyvédi kamra elnöke. (poltot, és matolcsyt már levélre sem méltatom. Azok teljesen lepaktáltak a bankárokkal)

loading…


Dédi mamám az esetlegesen a fentiek szerint felmerülő gondolataira az alábbit mondaná: „Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.”

Mátyás Király a híres mondában ezt mondta hasonló helyzetre: „Osztozik a bűnnel, aki vak rá.”

Én a bankár díszvendégek miatt, jelen társadalmi helyzetben méltatlannak tartom a bált arra, hogy Ön legyen a műsorvezetője.

Tisztelettel: Póka László
0630-931-9802
pokalaszlo@nemadomahazamat.hu, Nem adom a házamat mozgalom

A jogászbálról részletek itt tekinthetők meg: http://www.budapestijogaszbal.hu/

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BESZÉLGETÉS DR. LÁZÁR DÉNESSEL, A "DEVIZÁSOK" ÜGYVÉDJÉVEL.
BESZÉLGETÉS DR. LÁZÁR DÉNESSEL, A “DEVIZÁSOK” ÜGYVÉDJÉVEL.

BESZÉLGETÉS DR. LÁZÁR DÉNESSEL, A "DEVIZÁSOK" ÜGYVÉDJÉVEL. [good_old_share] Hiteles Harsona: Dr. Lázár Dénessel, a PITEE vezető jogászával beszélgettünk.   Jogállam...

FONTOS DOKUMENTUMOK A „DEVIZAKÁROSULTAKNAK”-BARABÁS GYULÁTÓL.
FONTOS DOKUMENTUMOK A „DEVIZAKÁROSULTAKNAK”-BARABÁS GYULÁTÓL.

FONTOS DOKUMENTUMOK A „DEVIZAKÁROSULTAKNAK”-BARABÁS GYULÁTÓL. [good_old_share] Barabás Gyula közzétett néhány fontos dokumentumot, melyek a perekben nélkülözhetetlenek az átvert „devizások” számára....

Close