OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK

OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Erzsebet Szalagyi
 

Még mindig nincsenek sokan képben, ha problémájuk van, folyószámlahitellel, hitelkártyával, telefonos követeléssel (kis értékű esetek) kapcsolatosan és a követeléskezelő cég (behajtó Pl.: EOS, Intrum…stb.) cseszteti!
Ezekben az esetekben a kötelezően betartandó alapszabályok: (sablonlevél a cikk alatt)


1. Nem kommunikálunk velük soha és semmilyen formában!

2. Nem fizetünk nekik mert nem állunk szerződésben velük és nem is tartozunk nekik!

3. Várod a MOKK-os levelet (Közjegyző által fog jönni az állandó lakcímedre postai tértivevényes úton!)Ha ez megérkezett akkor az a válasz megy rá amit fotón csatolok a kézhezvételtől számított 15 napon belül postai tértivevényes úton!
A behajtó cég ezután eldönti, hogy beadja a keresetet ellened vagy sem! Ha beadja akkor nekünk ellen kérelmet kell benyújtani válaszul és Alperesi pozícióba kerülsz!

FONTOS: Amikor a Bíró kérdezi a tárgyaláson, hogy mennyit ismersz el a követelésből, akkor ez a válasz:

0 Ft.-ot Tisztelt Bíróság, sőt még nekem jár vissza pénz, ugyanis Felperes és jogelődje nem a szerződésnek megfelelően állította be a követelését a szerződés semmis és tisztességtelen szerződési feltételeket tartalmaz, valamint Felperes perbeli jogi legitimációját sem tudja igazolni! (ezt indokolni kell az ellen kérelemben!)

A tárgyaláson megjelenni nem kötelező, de ki kell magad menteni az ellen kérelemben!
Akkor azt, hogy semmit sem ismerek el a követelésből bele kell írni az ellen kérelembe.

FONTOS:
Az ellen kérelem megírásához kérj segítséget olyanoktól, akik értenek hozzá és már csináltak ilyet!
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás