OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK

OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK.

OLVASD EL, HA KÖVETELELÉSKEZELŐ CÉGEK ZAKLATNAK

[cn-social-icon]

Erzsebet Szalagyi
 

Még mindig nincsenek sokan képben, ha problémájuk van, folyószámlahitellel, hitelkártyával, telefonos követeléssel (kis értékű esetek) kapcsolatosan és a követeléskezelő cég (behajtó Pl.: EOS, Intrum…stb.) cseszteti!
Ezekben az esetekben a kötelezően betartandó alapszabályok: (sablonlevél a cikk alatt)


1. Nem kommunikálunk velük soha és semmilyen formában!

2. Nem fizetünk nekik mert nem állunk szerződésben velük és nem is tartozunk nekik!

3. Várod a MOKK-os levelet (Közjegyző által fog jönni az állandó lakcímedre postai tértivevényes úton!)Ha ez megérkezett akkor az a válasz megy rá amit fotón csatolok a kézhezvételtől számított 15 napon belül postai tértivevényes úton!
A behajtó cég ezután eldönti, hogy beadja a keresetet ellened vagy sem! Ha beadja akkor nekünk ellen kérelmet kell benyújtani válaszul és Alperesi pozícióba kerülsz!

FONTOS: Amikor a Bíró kérdezi a tárgyaláson, hogy mennyit ismersz el a követelésből, akkor ez a válasz:

0 Ft.-ot Tisztelt Bíróság, sőt még nekem jár vissza pénz, ugyanis Felperes és jogelődje nem a szerződésnek megfelelően állította be a követelését a szerződés semmis és tisztességtelen szerződési feltételeket tartalmaz, valamint Felperes perbeli jogi legitimációját sem tudja igazolni! (ezt indokolni kell az ellen kérelemben!)

A tárgyaláson megjelenni nem kötelező, de ki kell magad menteni az ellen kérelemben!
Akkor azt, hogy semmit sem ismerek el a követelésből bele kell írni az ellen kérelembe.

FONTOS:
Az ellen kérelem megírásához kérj segítséget olyanoktól, akik értenek hozzá és már csináltak ilyet!
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM