NÉPSZAVAZÁST A DEVIZAHITELRŐL!

NÉPSZAVAZÁST A DEVIZAHITELRŐL!

NÉPSZAVAZÁST A DEVIZAHITELRŐL!

[good_old_share]


Tessék, kérem! Itt a nagy lehetőség!
Látszólag mindenki meg akarja menteni a „deviza”-károsultakat.  A parlamenti ellenzéki pártok tülekednek a károsultak kegyeiért. Az egyik fórumokat, és panasznapokat tart, a másik pedig kerekasztalokon szeánszozik a károsultakkal.

loading...

De érdemi változást, kézzel fogható eredményeket egyik sem tud felmutatni!

Egyik sem szervez országos megmozdulást, pedig országos lefedettsége van minden parlamenti pártnak, így akár minden megyében mozgósíthatná a megyei szervezeteit. De egyik sem teszi!

Fizikailag egyik sem akadályozta a kilakoltatásokat, az ellenzéki pártok hatalmas létszámuk ellenére tétlenül végignézték, hogy gyerekes családokat és idős, beteg embereket az utcára dobjanak a végrehajtók.

A politikusaik maximum a parlamentben duzzogtak, pedig a teljes parlamenti frakció kivonulhatott volna egy-egy kilakoltatás helyszínére, és akár élő kordonnal is körbe vehette volna a szerencsétlen kifosztott és átvert családokat, hogy fizikailag is védje őket.

Ezt minden további nélkül meg is tehették volna, mert védi őket a mentelmi joguk, amit mellesleg tőlünk, kifosztott károsultaktól (is) kaptak, amikor rájuk szavaztunk.De természetesen ezt sem tették meg. Csak megy az eredmények nélküli szájtépés a parlamentben. Készülnek a jövő évi választásokra.

loading...

A FIDESZ-KDNP médiagépezete pedig mindeközben telekürtöli az országot azzal, hogy ők bizony megmentették a „deviza”-károsultakat, elszámoltatták a bankokat, és kártalanították az átvert, kifosztott áldozatokat.

Természetesen a 734 milliárd forintos kár miatt, amit a bankárok okoztak az átvert károsult családoknak és a hazai gazdaságnak is a „tisztességtelenül felszámított összegekkel”, egyetlen bankárnak sem görbült még a haja szála sem!

Ez a mai Magyar valóság!
Valóban meg akarják menteni a „deviza”- károsultakat? Akkor itt a nagy lehetőség!

Annyi minden miatt szerveztek már népszavazást! Tartsunk népszavazást a „deviza”-hitelek következményeiről, a bankárok és a politikusok felelősségéről, és a károsult családok sorsáról!

Mivel a devizás érdekvédő szervezetek sem remekeltek eddig, ezért szerkesztőségünk úgy határozott, hogy annak a parlamenti pártnak, amelyik felvállalja, hogy tagsága segítségével megindítja ezt a folyamatot, minden segítséget megadunk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Több százezer károsultat értesítünk a népszavazási kezdeményezésről, és megyei, valamint helyi szinten megpróbáljuk megszervezni a „deviza”-károsultak csoportjait (amennyiben a károsultakban van még aktivitás és hajlandóság).  Ha nincs, akkor természetesen mi sem tudunk mit tenni.

Ez hamarosan kiderül!

loading…


Mert a károsult társainkat pedig arra kérjük, hogy ezt a felhívást ossza meg minél több helyen, és a megosztások során a politikusok, pártok Facebook oldalait se hagyja ki! Ez nagyon fontos!

Mutassuk meg, hogy valóban változtatni akarunk a sorsunkon, és ezért hajlandóak vagyunk egy apró kis áldozatra.

Ha a megosztások nagy száma miatt a pártok valamelyikétől felkérés érkezik a szerkesztőségünkhöz, akkor az adott párttal részletesen áttárgyaljuk a tennivalókat, és elindítjuk a folyamatot.

Ehhez viszont Te is kellesz! Lássuk, hogy közösen mire megyünk!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-A GYILKOS PÉNZÜGYI TERMÉK.
DEVIZAHITEL-A GYILKOS PÉNZÜGYI TERMÉK.

DEVIZAHITEL-A GYILKOS PÉNZÜGYI TERMÉK. [good_old_share] SOKAN ÖNGYILKOSSÁGBA MENEKÜLNEK A HITEL MIATT.   Tudjuk, hogy sokakat érzékenyen érint ez a téma....

TERRORSZERVEZETTÉ NYILVÁNÍTOTTÁK A BANKOKAT.
TERRORSZERVEZETTÉ NYILVÁNÍTOTTÁK A BANKOKAT.

TERRORSZERVEZETTÉ NYILVÁNÍTOTTÁK A BANKOKAT. [good_old_share] Dől a pénzrendszer! Már nincs mit, és lassan nem lesz kit lerabolni!   A HunTv-Magyarország...

Close