NÉHÁNY BANKÁR LÓVÁ TETTE AZ ORSZÁGOT, A BANKFELÜGYELETET, A KORMÁNYT ÉS A BÍRÓSÁGOKAT IS!

NÉHÁNY BANKÁR LÓVÁ TETTE AZ ORSZÁGOT, A BANKFELÜGYELETET, A KORMÁNYT ÉS A BÍRÓSÁGOKAT IS!

NÉHÁNY BANKÁR LÓVÁ TETTE AZ ORSZÁGOT, A BANKFELÜGYELETET, A KORMÁNYT ÉS A BÍRÓSÁGOKAT IS!

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – Miben más az én kalkulációm az eddigieknél?

 

Sokszor hallom, olvasom hozzászólásokban, hogy amit leírtam már eddig is tudták, semmi újat nem mondok, más is ezt mondja, és így tovább….
Amit leírtam, az NEM AZ, mint amit eddig mások is X helyen lehoztak, publikáltak! Én több, kisebb RENDSZERHIBÁRÓL írok, amelyek együttes hatása hozta létre a hihetetlen (és persze hamis) számokat a törlesztés folyamán.

Miért nem vették észre ezt mások is?

1. Mások EGY szignifikáns hibát kerestek, amely önmagában megmagyarázza a hibás számokat. Ilyen nincs.

2. Sokan az árfolyamok megváltozásában látták a bajok okát. A valóságban az csak 1 ok, amely valóban megnöveli a forintban számolt törlesztőrészletek összegét, de messze nem olyan mértékben, mint amely a bankok követelésében szerepel. A rendszerhibák együttesen nagyobb hatással vannak a törlesztőrészletekre, mint az árfolyam változás.

3. Sokan a Kúria Polgári Kollégiumának jogegységi döntésében keresik a rosszindulatot és arra hivatkoznak, hogy úgysem érdemes az ellen harcolni. Az általam megállapított rendszerhibát a jogegységi döntés nem befolyásolja, sőt, teret enged az ilyen hibák orvosolásának.

4. Sokszor nem szakemberek próbálták felfedni a számszaki hibát a deviza alapú hitelek kapcsán. Ahhoz hogy ez sikerüljön, kevés az elszántság, a jóindulat és az akarat. Emellett még szükségesek a banki, rendszermérnöki, elemzői, matematikai, jogi ismeretek is. Nekem viszont ez a foglalkozásom, ehhez értek, ezt csinálom 20 éve.

A cikk a táblázat után folytatódik!

Arra kérjük az olvasókat, hogy ezekre a nevekre kattintva a politikusok, pártok oldalain osszák meg a cikkeket!
Fidesz: KATTINTS
Orbán Viktor: KATTINTS
Kósa Lajos: KATTINTS
Németh Szilárd: KATTINTS
KDNP – Kereszténydemokrata Néppárt: KATTINTS
Harrach Péter: KATTINTS
Jobbik: KATTINTS
Vona Gábor: KATTINTS
Z. Kárpát Dániel: KATTINTS
MSZP: KATTINTS
Botka László: KATTINTS
Dr. Tóth Bertalan: KATTINTS
LMP – Lehet Más a Politika: KATTINTS
Gyurcsány Ferenc: KATTINTS
Szabó Tímea: KATTINTS
Vadai Ágnes: KATTINTS

5. Csapatmunka nélkül nem megy. Ha nincsenek jelen egyszerre jogászok, bankárok, számviteli szakemberek, akkor szintén lehetetlen megtalálni a megoldást. Mögöttem ott áll egy szakemberekből álló, nagyon elszánt kis csapat.
6. Volt porhintés a bankok részéről. Mindenki elhitte, hogy csak a deviza árfolyam megváltozása okozta a bajokat. A kormány is ezért forintosította a DH-eket, a Kúria is elsősorban ezt a témát taglalta. A jogászok, a bírók meg pláne elhitték, hiszen ők nem a számok, hanem a szavak emberei. A rendszerhiba most is benne van a DH-ekben és mindig is benne volt (lásd előbbi írásomat, amiben számokkal bizonyítom be a hibát vagy csalást).

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

7. Mindegyik DH szerződésben másképp nyilvánulnak meg a rendszerhibák. Mivel mindegyik hitel más és más paramétereket tartalmaz, ezért nem úgy és nem egyformán jelentkeznek az eltérések. Mindegyik szerződést egyenként kell újraszámolni. Én vettem a fáradtságot, és fillérről fillérre kiszámoltam, hogy melyik hitelnél melyik tételben vannak az eltérések. Így jöttem rá arra, hogy mindegyik máshol hibás.

8. Sokan a politikát okolták, hogy beálltak a bankok mögé. Szerintem nem csak ez történt. Néhány bankár lóvá tett egy egész országot, beleértve a népet, a bankfelügyeletet, a kormányt és a bíróságokat is!

loading…


Ezt az orbitális átverést nyugodtan nevezhetjük az évszázad botrányának!!!! – Vezér-Szörényi László, a német kormány bankjának volt tanácsadója, Banki informatikus, pénzügyi rendszermérnök.

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM