MÓDOSÍTJÁK AZ INTERNETADÓT + VIDEÓ!

MÓDOSÍTJÁK AZ INTERNETADÓT + VIDEÓ!

MÓDOSÍTJÁK AZ INTERNETADÓT + VIDEÓ!

 

Október 26-án szervezett és bejelentett tüntetés volt az internet-adó bevezetése ellen.

Az internet-adó elleni tüntetés közben érkezett a friss hír a FIDESZ frakciótól, miszerint a párt módosítja az internet-adóval kapcsolatos eredeti elképzelését.

A közlemény így szól:"Hétfőn a Fidesz-frakció módosító indítványt nyújt be a távközlési adó internetes adatforgalomra vonatkozó részével kapcsolatban, amelynek két fő eleme van:

javasoljuk egy adófizetési felső korlát bevezetését, ami az adó mértékét 700 forintban maximalizáljaaz adatforgalomra kiterjesztett adót a távközlési szolgáltató cégek fizetik, nem az előfizetők, nem a magánszemélyek"

NETADÓ – RENDBONTÁS A TÜNTETÉS UTÁN

Az előre bejelentett Internet-adó elleni tüntetés békésen indult és jó hangulatban, zajlott.  A tüntetés szervezője, Gulyás 48 órát adott a kormánynak, hogy visszavonják a netadót.  

Gulyás Balázs, a demonstráció főszervezője a Hír24-nek azt mondta, addig folytatják a tüntetéssorozatot, amíg a kormány nem enged.

„Több tízezren állnak mögöttük, a kabinetnek be kell látnia, hogy a nép akaratával megy szembe. Többen támogatják ezt a tüntetést és az internetadó eltörlését, ahány követője van a Fidesznek a Facebookon.”

A tüntetés befejezése után a tömeg egy része elindult a FIDESZ székháza elé. A tömegből jó néhányan valamivel 20 óra után a kerítésen át dobáltak be számtech hulladékokat a Fidesz-székházba.

20:10-kor jelezték, hogy már „három ember van a kerítésen belül” és a kívül lévők is egyre durvábban dobálják a számítástechnikai eszközöket.

20:15 – kor jött a hír: A FIDESZ módosítja az internetadót!

Egy órán át folyt még a FIDESZ székházának dobálása, de a tüntetőknek idő közben elfogyott a „muníciója”. Ekkor találkoztak a HÍR TV-s riporterrel és a stábbal. A videó címe szerint „megrohamozták” a HÍR TV-s riportert.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM