MINDENKI KÉSZÜLJÖN!

MINDENKI KÉSZÜLJÖN!

Gábor Nagy – Hiteltársulás

A kormány, a csalást legitimmé alakítani, utólagos és visszamenő hatályú törvénykezésekkel nem is akarja megtenni, és nem is teheti meg!

A kölcsönszerződéseket és azok teljesítését, a hatályos, a szerződés aláírásakor érvényes jogszabályok alapján kell elbírálni!

MINDENKI-KÉSZÜLJÖN-civilkontroll-com

Azzal, hogy felfüggesztették a folyamatban lévő pereket, azzal nem gátolják meg a hatályos jogszabályoknak megfelelő jogorvoslatokat.

loading...

Kétségtelen, hogy “időhúzásnak” tűnik egyes esetekben, de a nyári ítélkezési szünetet is figyelembe véve, és azt hogy az egyoldalú szerződés-módosítások tisztességtelensége banki gyakorlat vélelmét meghozták, törvénybe iktatták, valójában elősegítik a perek megindítását és lefolytatását.E vélelem megdöntése iránt indított pereket a bankok sorra elvesztik.

Készüljön mindenki megindítani a pert a bankja ellen!

MINDENKI KÉSZÜLJÖN! Azok is akik már “végtörlesztettek”, azok is akiket már elárvereztek, azok is akiknek már letelt a hitelük, azok is akik “árfolyamrögzítéses” megállapodást kötöttek.

Egyik lehetséges út az “ellenállásra” a tömeges jogérvényesítés megszervezése.

Erre kellene kitalálni civil intézményeket, lehetőleg olyanokat akik nem nyerészkedni akarnak a kárvallottakon, és nem is politikai tőkét akarnak kovácsolni maguknak belőle, hanem segíteni, de azért legyen lehetőleg önfinanszírozó, nem elvetve a pályázati, adományozási pénzszerzési lehetőségeket sem, természetesen vigyázva arra, hogy nehogy rossz irányú befolyásoltság jöjjön létre egy “segítőkész” adományozó forrás feltételei által, mert olyan adományt elfogadni nem szabad.

loading...

Legyen 1200000 per! Szálljon perbe a bankok ellen az egész ország! Erre talán majd megmozdulnak a bűnüldöző szervek is.

Ha bebizonyosodik, hogy ezek a szerződések és a teljesítésük, illetve a nem teljesítésük – mert a bankok elsikkasztották a devizát, és ez a fő bűnük – a büntető törvénybe ütköznek, vagyis bűncselekmények révén valósultak és valósulnak meg, továbbgyűrűződő más bűncselekményeket generálva, amelynek a társadalmi veszélyessége, a nemzetbiztonsági kockázata miatt is büntetendő, illetve büntetésének a szükségessége indokolt, akkor ezeknek a szerződéseknek az érvényessége ezen oknál fogva sem tartható fenn tovább, illetve a bank hibás teljesítése ( az elsikkasztott pénzt vissza kell fizetni!).

Ügyvédi irodák, civil jogvédő non-profit szervezetek, “devizahiteles érdekvédő angyalok”, itt az idő mozduljatok! – Gábor Nagy – Hiteltársulás

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
“DEVIZAHITELES” ELSZÁMOLÁS: CSAK EZ JUTOTT ESZÉBE A POLITIKUSOKNAK?

Devizahiteles elszámolás: csak ez jutott eszébe politikusainknak? - Avagy nem akarásnak nyögés a vége!   Egyre több az ésszerűtlenség: az...

"DEVIZA" ALAPÚ HITEL (VEGYES BEFEKTETÉSI ÜGYLET): MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN?
“DEVIZA” ALAPÚ HITEL (VEGYES BEFEKTETÉSI ÜGYLET): MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN?

"DEVIZA" ALAPÚ HITEL (VEGYES BEFEKTETÉSI ÜGYLET): MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN?   A DEVIZA ALAPÚ HITELEKRŐL - Nagy Éva, Hiteltársulás [good_old_share] A...

Close