Milyen láthatatlan hatalmi csoportok rejtőznek a harmadik álarc mögött?

Éva Nagy

Magyarország ugyanolyan jogállam, mint Ausztria, Horvátország, Románia, Lengyelország?
 

A devizakölcsön szerződések érvénytelenek, semmisek, legalább 50 okból kifolyólag. A devizahitel sem jogilag, sem közgazdaságilag nem értelmezhető kategória.

A magyar emberek jog és érdekérvényesítése nulla. Ezzel él vissza a magyar állam, a bankokkal karöltve, hogy nem oldja meg 1.200.000 semmis devizahitel-szerződés problémáját. 
 

A magyar devizahitelesek mikor fognak már végre nyerésre állni a bankokkal szemben? Mikor fogják végre kimondani az állam részéről azt, hogy az állam becsapta az embereket?
Mikor fognak ennek érvényt szerezni elszámoltatva a bankokat, kártalanítva az adósokat? Meddig védheti a bankok csalását a banktitok intézménye? 
A Legfőbb Ügyész miért dobja vissza az összes feljelentést?
Miért nem lehet a Kúria döntésének érvényt szerezni?
Minek kell még történnie ahhoz., hogy a magyar kormány, a többi országhoz hasonlóan, jogi úton rendezze a problémát?

 


Magyarország lakosságát a deviza-alapúnak nevezett hitel teljesen tönkretette, mély szegénységbe taszította.

Emberek élete, egészsége ment tönkre visszavonhatatlanul, jóvátetehetetlenül. Családok szakadtak szét, emberek tízezrei veszítették el otthonaikat a gátlástalan profitéhség következtében. 400.000 magyar hagyta el az országot a teljes létbizonytalanság és az életesélyek, munkalehetőségek hiánya miatt.

3000 ember végső kétségbeesésében végleg feladta a reményt, és öngyilkos lett.
Minek kell történni még ahhoz, hogy kormányunk belássa azt, ami más országokban magától értetődő, hogy a jog eszközével kell rendezni a problémát!
Mert nem lehet tovább húzni a problémát, egyszer szembe kell nézni vele, egyszer ki kell mondani a csalás tényét. Egyszer érvényt kell szerezni a jognak és igazságnak.
Magyarország gazdasági felemelkedése ennek záloga. 

 

Ha a kormány ezt novemberben nem lépi meg, és elmulasztja azt a történelmi pillanatot, hogy valódi megoldással és véglegesen rendezze a problémát, akkor az ország halálra van ítélve. Az a kormány lemond fél Magyarországot képviselő állampolgárok sorsáról, akikre soha nem látott méretű szegénység vár, és akik örökre elvesztik a hitüket a demokráciában, a jogban és igazságban.

Éva Nagy


Szólj hozzá

Hozzászólás