MILLIÁRDOKAT ZSEBELNEK BE A BANKOK A MEGSZŰNT SZERZŐDÉSEK UTÁN.

MILLIÁRDOKAT ZSEBELNEK BE A BANKOK A MEGSZŰNT SZERZŐDÉSEK UTÁN.

MILLIÁRDOKAT ZSEBELNEK BE A BANKOK A MEGSZŰNT SZERZŐDÉSEK UTÁN.

[good_old_share]


Teo Fiser – Milliárdokat zsebelnek be a bankok, faktorcégek, követeléskezelők azzal, hogy jogalap nélkül követelnek az adósoktól a szerződések felmondása után (amely a felmondással megszűnt !!!) olyan kamatokat, és késedelmi kamatokat, amelyek még a ( megszűnt ) szerződésekben szerepeltek.Így vasalnak be hihetetlen összeget például a hitelkártya, vagy áruvásárlási bedőlt szerződések, követelések behajtása során . 50-60% os kamat+késedelmi kamat ! )

Ilyen esetben csak a Ptk 301. §. szerinti jegybanki alapkamattal lehetne számolni.

Egy hitelkártya szerződés szerinti tartozás esetén például így hajtanak be, mondjuk egy 200 ezer Ft os tartozásból 1,5-2 millió Ft ot.

A devizaadósok kb. 70-80 % ának van sajnos több ilyen MOK os ügye, hiszen nagyon sokan például hitelkártyával foltozták be azokat a lukakat, ami a devizás hitelnél kilukadt!

Ráadásul a Bíróságok se nagyon akarják érteni a lehúzást !
A SZOKÁSJOGRA HIVATKOZNAK !!!! ( így szokták a bankok behajtani a tartozásokat, és kész ). -Teo Fiser.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM