HAMAROSAN “MEGRECCSENNEK” A BANKOK?

HAMAROSAN "MEGRECCSENNEK" A BANKOK?

HAMAROSAN "MEGRECCSENNEK" A BANKOK?

[good_old_share]

Az igazság nyomában…

 

Azzal már szinte minden „deviza”- károsult tisztában van, hogy a bankok aljas és mocskos módon átverték a Magyar családokat.

loading...
Ez a tény nem csak a bankok által küldött elszámolási értesítőkből derült ki, amelyekben a pénzintézetek számszerűsítve közölték a károsultakkal, hogy szervezetten és folytatólagosan hogyan okoztak különösen nagy kárt nekik, hanem jogászok és pénzügyi szakértők hada is állítja, hogy a károsultaktól ellopott „tisztességtelenül felszámított” összegeken kívül még számos trükköt alkalmaztak a bankok azért, hogy megkopasszák a jóhiszemű, gyanútlan Magyar családokat.

Alább olvasható a nemtartozunk.hu weboldal bejegyzése. A cikk egy olyan témát feszeget, amellyel már mi is évek óta foglalkozunk, és amely valóban alapjaiban döntheti meg az (eredeti) „deviza”-hiteles szerződéseket.

Íme, a cikk:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A nemtartozunk.hu munkacsoportja örömmel tudatja “híveivel”, hogy  a „kéteshírű”  honlapunk kutatásaira alapított „fogalmilag kizárt”, „érthetetlen”, és „úgy sem értik”, „kellékhiányos”, valamint „egyedi tényállást nélkülöző”, illetve „internetről leszedett feltételezésekre alapított” keresetünknek helyt adott egy bíróság, a kézbekapott ítélet alapján.

loading...
Még nem jogerős, de az idézőjelbe tett előítéletek tarthatatlanságáról bizonyosságot kaptunk. És mivel az ítélet bizonyításon, és szakértői véleményen is alapul, amely a keresetünket  igazolta, ez arra is bizonyosság, hogy egy adós kérelmére vizsgálta egy bíróság egy pénzügyi terméknek a pénzszolgáltatási szerződés általi értékesítését: a szerződéskötést megelőző körülményekre, a szerződéskötésre, a szerződés valóságos teljesülése, és a pénzügyi termék valóságos követelésjoga és tartozáskötelezettsége tárgyában.

Ennek eredményeként a pénzügyi termék befektetéssel vegyes hitelnek, HIBRID pénzügyi terméknek, szintetikus devizával ellentételezett Ft-refinanszírozó hitellel vegyes Ft-kölcsönnek minősült a bíróság mérlegelése szerint. Ez a szerződésből nem vezethető le, és a pénzügyi termék értékesítése ezért jogszabályba ütközött. Szerződési akarat hiányában a szerződés nem jött létre. Így a szerződésre alapított tartozáselismerés alapján, közjegyzői záradékkal elrendelt  végrehajtást a Valóban Bátor És Tisztelt Bíróság megszüntette.
Ezzel hírül adjuk, hogy a hitetlen kollégáink és a „fogalmilag kizárt” és „a befektetés nem vizsgálható” jogalkalmazók is értsék, a magyar és az EU joga és Eu Bírósága szerinti ítélet született hazánkban. Tudjuk, hogy még nincs ezzel vége… De örülünk, hogy van a jognak alázatos független bírósága. És van örvendező adós, aki nem adta a házát. – nemtartozunk.hu

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
CSAK MOST, CSAK NEKED! 0 SZÁZALÉKOS KÖLCSÖN!
CSAK MOST, CSAK NEKED! 0 SZÁZALÉKOS KÖLCSÖN!

CSAK MOST, CSAK NEKED! 0 SZÁZALÉKOS KÖLCSÖN! [good_old_share] ÁRUVÁSÁRLÁSI KÖLCSÖNÖK ÉS HITELKÁRTYA SZERZŐDÉSEK CSALÁRD MÓDON KEZELÉSE !!  SZÍNLELT SZERZŐDÉSEK !!!...

HASZNOS TANÁCSOK "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK.
HASZNOS TANÁCSOK “DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK

HASZNOS TANÁCSOK "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK [good_old_share] Barabás Gyula - Pénzügyi tanácsadás Amit érdemes tudni mindenkinek, akik pénzügyi helyzetükkel kapcsolatban megoldást keresnek az...

Close