Mermaid-Különös lényt találtak Grönland partjainál, a tenger mélyén

Mermaid-Különös lényt találtak Grönland partjainál, a tenger mélyén

Dr. Paul Robertson biológus a tenger mélyének filmezése közben bizarr lényeket fedezett fel a grönlandi tengerben 2013. március 6-án. Amíg egy régi tengeralattjárót filmezett a víz alatt, a kameralencsében hirtelen megjelent egy furcsa lény humanoid formában, és rátenyerelt az ablakra.

A videón tisztán látszik, hogy maga a kutató is összerezzent a titokzatos lény láttán. Lába helyett halfarka volt, és az ujjai között úszóhártya feszült, mint a kétéltűeknek. A dán kormány szigorításai miatt, tudniillik hogy megtiltották nekik az információ felfedését, egy ideig nem tárták nagyközönség elé a felvételt. Nem sokkal ez után megengedték nekik a tények felfedését.


Dr. Robertson hajthatatlanul állítja, hogy ez egy igazi sellő volt, és ez az első erős bizonyíték a létezésére. „ A nagyszerű rejtély megmarad nekünk, hogy ezek az emberszerű teremtmények hogyan élnek meg az óceán hideg vizében, és hogyan töltik mindennapjaikat. Mert a hőmérséklet ott nagyon alacsony, és az átlagember nem biztos, hogy túlélné azokat a szélsőséges viszonyokat.” – mondja.


Feltételezzük, hogy a sellők kis halakat esznek, vagy tengeri emlősöket fognak. Az Animal Planet misztikusan utal rá, hogy a Sellők c. dokumentumfilm esetében ne támaszkodjunk teljesen a biológiára, sőt, olyan, mintha kicsit tudományos-fantasztikus lenne, mely a nézők képzeletét táplálja. A bolgár kutatók azt mondták, igenis lehetséges, hogy Robertson lefilmezett víz alatti humanoid lényeket. Bozdihar Dimitrof professzor is talált már sellő csontvázat – ki tudja, milyen rejtélyek lehetnek az óceán mélyén.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM