Mermaid-Különös lényt találtak Grönland partjainál, a tenger mélyén

Mermaid-Különös lényt találtak Grönland partjainál, a tenger mélyén

Dr. Paul Robertson biológus a tenger mélyének filmezése közben bizarr lényeket fedezett fel a grönlandi tengerben 2013. március 6-án. Amíg egy régi tengeralattjárót filmezett a víz alatt, a kameralencsében hirtelen megjelent egy furcsa lény humanoid formában, és rátenyerelt az ablakra.

A videón tisztán látszik, hogy maga a kutató is összerezzent a titokzatos lény láttán. Lába helyett halfarka volt, és az ujjai között úszóhártya feszült, mint a kétéltűeknek. A dán kormány szigorításai miatt, tudniillik hogy megtiltották nekik az információ felfedését, egy ideig nem tárták nagyközönség elé a felvételt. Nem sokkal ez után megengedték nekik a tények felfedését.

loading...


Dr. Robertson hajthatatlanul állítja, hogy ez egy igazi sellő volt, és ez az első erős bizonyíték a létezésére. „ A nagyszerű rejtély megmarad nekünk, hogy ezek az emberszerű teremtmények hogyan élnek meg az óceán hideg vizében, és hogyan töltik mindennapjaikat. Mert a hőmérséklet ott nagyon alacsony, és az átlagember nem biztos, hogy túlélné azokat a szélsőséges viszonyokat.” – mondja.


Feltételezzük, hogy a sellők kis halakat esznek, vagy tengeri emlősöket fognak. Az Animal Planet misztikusan utal rá, hogy a Sellők c. dokumentumfilm esetében ne támaszkodjunk teljesen a biológiára, sőt, olyan, mintha kicsit tudományos-fantasztikus lenne, mely a nézők képzeletét táplálja. A bolgár kutatók azt mondták, igenis lehetséges, hogy Robertson lefilmezett víz alatti humanoid lényeket. Bozdihar Dimitrof professzor is talált már sellő csontvázat – ki tudja, milyen rejtélyek lehetnek az óceán mélyén.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A mai cigaretta alapanyagai: "Barnapapir, tehén húgy, vegyi izesitők és illatositók és még sok más érdekesség
Cigaretta? Valójában milyen dohány van a cigarettában?

Manapság a dohány sem a régi jó dohánylevélből származik? A mai cigaretta alapanyagai: barnapapir, tehén húgy, vegyi izesitők és illatositók és...

Milyen láthatatlan hatalmi csoportok rejtőznek a harmadik álarc mögött?
Milyen láthatatlan hatalmi csoportok rejtőznek a harmadik álarc mögött?

Éva Nagy Magyarország ugyanolyan jogállam, mint Ausztria, Horvátország, Románia, Lengyelország?   A devizakölcsön szerződések érvénytelenek, semmisek, legalább 50 okból kifolyólag....

Close