AZ ELTITKOLT GYÓGYMÓD?

AZ ELTITKOLT GYÓGYMÓD?

A cikk elolvasása előtt kérjük vegye figyelembe az oldalon is megtalálható pár sort:

A honlapunkon olvasható írások, cikkek, beadványok, hozzászólások tartalmáért mindennemű felelősség azok szerzőit terheli!

A rákbetegségek ellen is nagy százalékban hatásos ,eddig eltitkolt “izraeli” gyógymód?

loading...

Hogyan alkalmazható?

Infúzióval, ahogyan az izraelieket gyógyítják, vagy ha erre nem sikerül itthon orvost találni, akkor a szájon át:


Ilyenkor teljesen mellőzve minden ételt és egyéb italt azért, hogy a tiszta desztillált víz minél kevesebb anyagot oldhasson, mielőtt bejuthat a vérbe, 3-4 napig, kb. 3 óránként, 4 dl tiszta desztillált vizet kell egyszerre, gyorsan bejuttatni a vérbe.

Esetenként 4 dl-t, vagyis összesen kb. 3,5 litert naponta.

loading...

Ügyelni kell a pontos ütemezésre, be kell állítani egy időzítő jelzőórát Minden 10-15 liter desztillált víz bejuttatása után helyre kell állítani a testfolyadékok élettanilag optimális (fiziológiás) víz/NaCl arányát.
Meg kell szüntetni a tiszta desztillált víz és a közben alkalmazott nem evés következtében keletkezett relatív NaCl hiányt.

Infúziós gyógykúra esetén úgy, hogy csak tiszta konyhasót tartalmazó desztillált vizet (pl. SALSOLA infúziós oldat) juttatnak be, és/vagy szájon át megfelelő mennyiségű NaCl konyhasót tartalmazó, de korlátozott káliumtartalmú, és egyéb káros vegyszerektől is mentes kenyeret, és/vagy vegetáriánus ételt esznek, amelyeket tiszta NaCl konyhasóval kellően megsóztak.

Az immunrendszert túlterhelõ húsevést örökre ajánlatos teljesen elhagyni. Mindazok, akik a vegetáriánus ételeket, zöldségeket tiszta NaCl konyhasóval megfelelően megsózva, vagyis a nátrium/kálium egyensúlyt ezáltal fenntartva eszik, nem csak hogy nem lesznek nátriumhiányosak, de egy idő múlva undorítónak érzik a döghúsokat.

Akik nem sózzák tiszta konyhasóval a vegetáriánus ételeket, azok egy idő múlva vágyakozni fognak a sózott húsételekre, mivel korábban azzal pótolták a szervezetük által elveszített konyhasót. Valójában nem a húst, hanem a konyhasót kívánják. Azok méginkább azt hiszik, hogy a hústól lettek jobban, akiket a természetgyógyászok elriasztottak a sózott kenyér, sózott tészta fogyasztástól is, ami a másik konyhasó pótlási lehetőségük volt.


A desztilláltvíz- kúrát, időnkénti infúziós tápanyag bejuttatásokkal, és/vagy a Dr. O.Z.A Hanish által leírt orvosi desztilláltvíz kúra szabályai szerinti könnyû diétával célszerű párosítani, azért hogy a kóros súlyvesztést elkerülhessük.

A desztillált víz azáltal szünteti meg a rákos daganatokat, hogy a már legyengült membránú rákos, gyulladásos, stb. sejtekből könnyen kioldja a káliumot és ezáltal megsemmisíti őket. Így a beteg sejtek helyét a szomszédos egészséges sejtek osztódása folytán létrejött hibátlan sejtek foglalhatják el. A daganatok csökkenését, eltűnését a szokásos megjelenítő mérésekkel kell, ill. lehet nyomon követni.

Írta:
Tejfalussy András
Forrás: www.aquanet-apla.atw.hu

Az oldalon található információk nem helyettesíthetik szakember véleményét,
ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
INGYENHITELT KAPNAK A KÖZSZOLGÁK
INGYENHITELT KAPNAK A KÖZSZOLGÁK

Kamatmentes hitelt adhatnak a közszolgáknak a Népszabadság információja szerint. A lap úgy tudja, a kabinet karácsony előtt már tárgyalt is...

IDEGEN LÉNY MÚMIÁJA AZ EGYIPTOMI PIRAMISBAN (KGB ISIS PROJEKT)
IDEGEN LÉNY MÚMIÁJA AZ EGYIPTOMI PIRAMISBAN (KGB ISIS PROJEKT)

Idegen lényt talált a KGB az egyiptomi piramisoknál.  A KGB egyik titkos projektje az ISIS volt. Előkerült egy videó felvétel,...

Close