AZ ELTITKOLT GYÓGYMÓD?

AZ ELTITKOLT GYÓGYMÓD?

A cikk elolvasása előtt kérjük vegye figyelembe az oldalon is megtalálható pár sort:

A honlapunkon olvasható írások, cikkek, beadványok, hozzászólások tartalmáért mindennemű felelősség azok szerzőit terheli!

A rákbetegségek ellen is nagy százalékban hatásos ,eddig eltitkolt “izraeli” gyógymód?

Hogyan alkalmazható?

Infúzióval, ahogyan az izraelieket gyógyítják, vagy ha erre nem sikerül itthon orvost találni, akkor a szájon át:


Ilyenkor teljesen mellőzve minden ételt és egyéb italt azért, hogy a tiszta desztillált víz minél kevesebb anyagot oldhasson, mielőtt bejuthat a vérbe, 3-4 napig, kb. 3 óránként, 4 dl tiszta desztillált vizet kell egyszerre, gyorsan bejuttatni a vérbe.

Esetenként 4 dl-t, vagyis összesen kb. 3,5 litert naponta.

Ügyelni kell a pontos ütemezésre, be kell állítani egy időzítő jelzőórát Minden 10-15 liter desztillált víz bejuttatása után helyre kell állítani a testfolyadékok élettanilag optimális (fiziológiás) víz/NaCl arányát.
Meg kell szüntetni a tiszta desztillált víz és a közben alkalmazott nem evés következtében keletkezett relatív NaCl hiányt.

Infúziós gyógykúra esetén úgy, hogy csak tiszta konyhasót tartalmazó desztillált vizet (pl. SALSOLA infúziós oldat) juttatnak be, és/vagy szájon át megfelelő mennyiségű NaCl konyhasót tartalmazó, de korlátozott káliumtartalmú, és egyéb káros vegyszerektől is mentes kenyeret, és/vagy vegetáriánus ételt esznek, amelyeket tiszta NaCl konyhasóval kellően megsóztak.

Az immunrendszert túlterhelõ húsevést örökre ajánlatos teljesen elhagyni. Mindazok, akik a vegetáriánus ételeket, zöldségeket tiszta NaCl konyhasóval megfelelően megsózva, vagyis a nátrium/kálium egyensúlyt ezáltal fenntartva eszik, nem csak hogy nem lesznek nátriumhiányosak, de egy idő múlva undorítónak érzik a döghúsokat.

Akik nem sózzák tiszta konyhasóval a vegetáriánus ételeket, azok egy idő múlva vágyakozni fognak a sózott húsételekre, mivel korábban azzal pótolták a szervezetük által elveszített konyhasót. Valójában nem a húst, hanem a konyhasót kívánják. Azok méginkább azt hiszik, hogy a hústól lettek jobban, akiket a természetgyógyászok elriasztottak a sózott kenyér, sózott tészta fogyasztástól is, ami a másik konyhasó pótlási lehetőségük volt.


A desztilláltvíz- kúrát, időnkénti infúziós tápanyag bejuttatásokkal, és/vagy a Dr. O.Z.A Hanish által leírt orvosi desztilláltvíz kúra szabályai szerinti könnyû diétával célszerű párosítani, azért hogy a kóros súlyvesztést elkerülhessük.

A desztillált víz azáltal szünteti meg a rákos daganatokat, hogy a már legyengült membránú rákos, gyulladásos, stb. sejtekből könnyen kioldja a káliumot és ezáltal megsemmisíti őket. Így a beteg sejtek helyét a szomszédos egészséges sejtek osztódása folytán létrejött hibátlan sejtek foglalhatják el. A daganatok csökkenését, eltűnését a szokásos megjelenítő mérésekkel kell, ill. lehet nyomon követni.

Írta:
Tejfalussy András
Forrás: www.aquanet-apla.atw.hu

Az oldalon található információk nem helyettesíthetik szakember véleményét,
ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM