MERKANTIL BANKOS SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN!

MERKANTIL BANKOS SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN!

MERKANTIL BANKOS SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN!

Teo Fiser

[cn-social-icon]

Sokan, nagyon sokan bosszankodunk, hogy a középkategóriás autónkra felvett kölcsönt legalább háromszorosan kell visszafizetni. De vajon miért?Nézzük meg közösen, tehát mindenki a saját szerződését: a kölcsön, amikor felvettük tartalmazott egy összeget (ez csak FORINTBAN VAN MEGHATÁROZVA, DEVIZÁBAN NINCS, ez miatt érvénytelen a szerződés!!! )és kamatot, valamint valamilyen árfolyamot, ezt mindenki nézze meg a saját szerződésén. Időközben, ahogy el kezdett az árfolyam emelkedni, a fizetnivaló megemelkedett.

Volt, aki fix törlesztő részleten fizette és mellette gyűjtőszámlán ketyegett az árfolyam különbözet, plusz a kamat rá. Volt, aki a havi törlesztő részlet mellett havonta vagy negyedévente fizette az árfolyam különbözetet. Tudtuk és éreztük, hogy ez így nem igazságos, de fizettük! Az elszámolás sem hozott igazi eredményt.

Nem is hozhatott, mert az árfolyamkülönbséget és a kamatát senki nem vette figyelembe!!! Az árfolyam különbözet miatt kell olyan sokat visszafizetni!!!

Ha a szerződésedben a kölcsön összege csak Forintban van meghatározva, akkor a szerződésed semmis! Ami azt jelenti, hogy a bank csak a felvett kölcsönösszeget követelheti tőled, semmi többet! Teo FiserTisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM