MENYHÉRT PÉTER – A BANKOK ELLENI KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS JELENLEGI ÁLLÁSA

MENYHÉRT PÉTER - A BANKOK ELLENI KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS JELENLEGI ÁLLÁSA.

Kedves barátaim!

Én csupán egy csóró proli vagyok, aki megvédem az érdekeimet, kiállok az igazamért bárki ellen.

Idén húsz éve, hogy Csepelen elkezdtem a nonprofit szektorral foglalkozni: megtanultam mindent, ami a nonprofit szervezetek menedzseléséhez szükséges szakmai ismeret.
Ennek ellenére nem akartam devizás szervezetet csinálni. Megtaláltam a kétségbevonhatatlan bizonyítékokat a deviza alapú csalásról, és az életem védelme érdekében mindent közzé tettem és teszek.

Utálom az „összefogás” dumát, mert ez csak egy nagy politikai átverés!


Ha az ügynek lehetne polgári jogi megoldása, akkor max a pertársaságok esetében lehetne összefogásról beszélni, de a büntetőjog felől közelítve még ez sincs.
Kitaláltam ugyan a „Közösségi Feljelentés” intézményét, de ennek semmi köze sincs az „összefogáshoz”, pedig mennyiségi nyomásgyakorló hatása lehetne! Ilyen jogi fogalom nem létezik, hisze a büntetőjog alapvetően egyéni, személyes műfaj. Az azonban, hogy ilyen fogalom nincs definiálva, nem jelenti azt, hogy jogszerűen nem is létezik.

A „Közösségi Feljelentés azaz KF” intézményét azért kellett „megalkotni”, mert a világon egyedülállóan, Magyarországon létezik csupán (EZ IS HUNGARIKUM!!!) olyan ÜGYÉSZSÉG, amely a Magyar állam, a hatályos jogrendünk és a magyar polgárok védelme helyett, haveri bűnözői körök (lásd a don Csányi – féle bankármaffia) érdekeit védi, a bűnözők helyett az áldozatokat cseszteti, zaklatja. Ez a poltpéteri bűnpártoló ügyészség ma csak politikai megrendelésre dolgozik: te csóró kisember, hiába teszel feljelentést egy egyértelmű bűnügyben, ezek a jogász szakma szégyenét jelentő ügyészek érdemi vizsgálat nélkül elutasítják a feljelentést. Szerintük semmi nem bűnügy, ami CSAK kisembereket sért.

Az AZONOS SZÖVEGŰ, EGYETLEN BŰNÜGY miatt megtett számtalan egyéni csatlakozás a „Közösségi Feljelentéshez”, így nem összefogást, hanem csak EGYÜTTMŰKÖDÉST jelent.

Nem egy VEZÉR mondja, hogy UTÁNAM, kövessetek engem, hanem az első feljelentő mondja: GYERTEK VELEM, győzzük le a hatalmat.

Ez a történek így egészen másról szól, nem az „összefogásról”.
Önálló, gondolkodó, és a DÖNTÉS FELELŐSÉGÉT VÁLLALÓ emberek útja egymás mellett vezet a Cél-ig.
Sajnos, az emberek többsége gyáva kiállni a saját és gyermekei érdekeiért, ezért nem csatlakozik. Ezek az emberek „megmentésre várnak”, pedig csak magunkat menthetjük meg!

Egy másik jelentős réteg a haszonlesők. Ezek azt várják, hogy majd MÁS KOCKÁZTAT, kikaparja a gesztenyét, ők meg élnek az ölükbe hullott mannával. Ezek a hiénák tévednek: ebben az országban senki nem fogja helyettük elvégezni az ő dolgukat.

Végül a sajnálatos tények: Mi KF-esek tavaly december óta új fejezetet nyitottunk. Átlépünk a korrupt hatóság felett, és mi látjuk el az ügyész, a KÖZVÁDLÓ szerepét a büntető bíróságon. Ezért nem érdekelnek már az új és még újabb feljelentések, beadványok, tiltakozások.
Készülünk az új szerepre: a don Csányi maffia és a Magyar Bankszövetség bűnösségének bizonyítására.

Sajnálatos tény: de nagyon kevesen vagyunk, mi, gondolkodó és felelősségvállaló emberek.
A pótmagánvádas vádindítványunkban jelen pillanatban a biztos résztvevő: 483 sértett 821 KF, és a bizonytalan résztvevő: 110 sértett 128 KF, azaz összesen 593 sértett család 949 feljelentése képviseli a VÁDAT Csalás és Költségvetési csalás ügyben.
Őszinte sajnálatomra nem tudok a bűnözők ellen vádat emelni Emberiesség elleni bűntett miatt, mert EGYETLEN EGY olyan csatlakozó sincs velünk, akinek a szerette öngyilkos lett a deviza alapú csalás miatt.


Sajnálom, hogy többszöri nyilvános kérésem ellenére sem csatlakoztak a „nagy devizás-mentő szervezetek” (mint pl. a BÁÉSZ, a Bankcsapda), hiába kértem őket: saját nevük alatt, ők hozzák be a tagjaikat ebbe a LÉTEZŐ, FOLYAMATBAN LEVŐ BŰNÜGYBE!

Ezek a nagyok még mindig hívőket toboroznak, nem pedig megoldást kínálnak; új és újabb feljelentésekkel kezdik az elején; rendszerváltást szerveznek néhány tucat emberrel.

Nem mondok véleményt – a képet ki-ki állítsa össze saját maga.
Szeptember 30. egy újabb határidő: ezeket a beérkezett anyagokat kell leadnom – saját vállalásom alapján – a bíróságon.
A csatlakozási lehetőségnek azonban nincs vége: mindaddig, míg rajtam kívül álló tényező nem állítja le a csatlakozást, mindenkit befogadunk – mi valóban nem hagyunk hátra senkit, aki velünk tart.

Menyhért Péter 
pótmagánvádló – a közvádat képviselő ügyész pótló meghatalmazott

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM