MENNYIRE VESZI KOMOLYAN AZ EURÓPAI UNIÓ A DEVIZAHITELESEK HELYZETÉT?

MENNYIRE VESZI KOMOLYAN AZ EURÓPAI UNIÓ A DEVIZAHITELESEK HELYZETÉT?

MENNYIRE VESZI KOMOLYAN AZ EURÓPAI UNIÓ A DEVIZAHITELESEK HELYZETÉT?

[good_old_share]

És az is kérdés, hogy Magyarország kormánya, így a teljes parlament (ellenzékestől) mennyire veszi komolyan a devizakárosultakat…

 

"Az Európai Unió elő kívánja mozdítani a közvetlen demokráciát s komolyan veszi az európai polgárok akaratát" – így hangzik a megvezetés,a hazugság.

A valóságot pedig jól tükrözi a magyar devizahitelesek esete, akik Morvai Krisztina EP képviselő tanácsára az Európai Parlament Petíciós Bizottságához fordultak az Unió fogyasztóvédelmi normáinak durva és tömeges megsértését panaszolva. A Bizottság, a panaszosokat semmibe véve és őket mélyen megalázva több, mint hét hónapja a füle botját sem mozdítja, a petícióra nem reagál.
Ennyit az európai polgárok komolyan vételéről! – mondta felszólalásában Morvai, aki most már szinte szégyelli, hogy valamennyire is hitt az EU intézményeinek komolyan vehetőségében, s másokat is erre biztatott.

Ezek után kiben bízhatnak a Magyar devizakárosultak? Kihez, vagy kikhez fordulhatnak segítségért? Úgy tűnik, hogy magukra hagyták őket. Nem csak a Magyar parlamenti pártok, de a Brüsszeli EP. vezetés is a bankároknak a kegyeit keresi.
Ha sem a hazai, sem pedig az EU-s döntéshozókra nem számíthatnak a devizakárosultak, akkor mi lehet a megoldás?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM