Márki-Zay devizahiteles programja

Márki-Zay devizahiteles programja

Márki-Zay devizahiteles programja

NCK: Nyakunkon az országgyűlési választás, de sokan felfigyeltek arra, hogy az ellenzék miniszterenök-jelöltjének nincs túl sok mondanivalója a hazai deviza-károsultak számára. Ez elég kellemetlen, és egyben elgondolkodtató! Márki-Zay devizahiteles programjával kapcsolatban további türelmet kérnek:

Szepesházi Péter Facebook oldalán nemrégiben jelent meg az alábbi írás:

Szepesházi Péter – DEVIZAHITELES PROGRAM

Türelmet kérünk.

Március 18-ig bejelentést teszünk (én vagy más) az Egységben Magyarországért és Márki-Zay Péter miniszterelnökjelölt  devizahiteles programjáról.

A jogos elégedetlenséget a késlekedésért érezzük, a felelősséget is (szemben a pár százalékos szervezetekkel).

Ami biztos: a végleges megoldás akár időben elhúzódó befejezéséig minden végrehajtási cselekményre minden deviza alapú hitellel kapcsolatos végrehajtás teljes körű felfüggesztése (letiltasokra is). Államositjuk a végrehajtói rendszert, a közjegyzők végrehajtási jogköreit elvesszük.

Jelenleg a FIDESZ-KDNP részéről június 1-től már lazán folytatódhatnak az árverések, a kilakoltatások ! A letiltások most is. A vállalkozó végrehajtók által.A kisebb pártok igérhetnek bármit, nem lesznek Kormányon (vagy nem diktálhatnak a Fidesznek).

Igy számomra nem a devizakárosulti helyes szavazat a kérdéses, hanem az Egységben Magyarországért-ra szavazók létszáma és boldog vagy "éppen hogy"- szavazata. Meg az, hogy én, az EBFF, az Adóskamara fel tudjuk-e vállallni, ha nem lesz bővebb tartalom. Mindent megteszünk, hogy legyen. Szepesházi Péter.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM