MAGYARORSZÁGON MINTAÉRTÉKŰ DEVIZÁS MEGMENTÉS TÖRTÉNT!

MAGYARORSZÁGON MINTAÉRTÉKŰ DEVIZÁS MEGMENTÉS TÖRTÉNT!

MAGYARORSZÁGON MINTAÉRTÉKŰ DEVIZÁS MEGMENTÉS TÖRTÉNT!

[good_old_share]


A kormány szerint….

 

Újabb vérlázító nyilatkozat! – Bíró Ica.

 

A kormány szerint, ők,"minta devizás megmentést hajtottak végre ", …  példa az EU-s országoknak is..

Hogy mernek ekkora pofátlan hazugságot kiejteni a szájukon ???  

Miközben a többi EU-s országban mindenki a felvételkori összeget fizette ki saját népi fizető eszközben, úgy, ahogy hazánkban is kellene !!!

A kormány elkeserítően aljas, kifosztó politikája tarthatatlan !!!

 

Saját népét így rabolja ki, a 256- forintosítás bűncselekmény, uzsora és a népirtással egyenlő !!! Videó alább!

Egy hozzászóló véleménye: Szégyen gyalázat a 2 millió devizás végrehajtással való utcára tétele !!

A kilakoltatásokkal szó szerint ölik az embereket, ez népirtás ,hazaárulás !!   ,….vérlázító Orbán válasza … "Európában csak a magyar devizások lettek megmentve "..!!?? ..mondja, miközben Európában csak a magyar devizások lettek kifosztva , kirabolva a 256- Forintosítással..

Gyilkossággal vádolható mindenki, aki hagyja ezt a bankokkal elkövetett csalást  -miközben az EU-s fogyasztóvédelmi jogok szerint a hibás  és becsapó szerződések miatt csak a tőke járna vissza forintban, és nem a Fidesz által előírt 256 -on forintosított tripla pénzek.

A videó után a cikk folytatódik!
Csak ezeket az EU-s törvényt kellene hazánkban is betartani, mivel mi is EU-s tagok vagyunk ..

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
 

Köszönjük Z Kárpát Dánielnek, hogy kiáll a becsapott, kifosztott "álldeviza" hitelesek megmentése érdekében! – Bíró Ica.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM