LEHET, HOGY NEM IS KELLENE ANNYIRA VISSZAFIZETNI AZ ADÓSSÁGOKAT?

LEHET, HOGY NEM IS KELLENE ANNYIRA VISSZAFIZETNI AZ ADÓSSÁGOKAT?

LEHET, HOGY NEM IS KELLENE ANNYIRA VISSZAFIZETNI AZ ADÓSSÁGOKAT?

Devizahitel VÉGE Facebook gondolatok:

[cn-social-icon]

„Nagy bajban van a pénz hatalom, mert a kutyának sem kell a bankrendszer pénze. Megtanulták az emberek és meg is égették magukat,hogy milyen ára van a hitelnek és senki nem akar felvenni hitelt. 
Figyelem kedves magyar társadalom:egyszer már katasztrófálisan csőbe húztak, nem kéne a további csőbehúzásoknak bedőlni!" -mondja Bogár László a Tv műsorban a 9 perctől. Ezt látni kell és megosztani!Lehet, hogy nem is kellene annyira visszafizetni azokat az adósságokat – veti fel az IMF most megjelent kutatási anyagában.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A műhelytanulmány (ami nem számít az IMF “hivatalos” álláspontjának, de a belső vitákat jól visszatükrözi) azt állítja, hogy bizonyos esetekben ki lehet békülni akár az államadósság magasabb szintjével is, főleg az adósság csökkentése ártana a növekedésnek. Sőt, sok politikus alábecsüli az árát az adósságcsökkentésnek, állítja az írás. (444.hu)

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM