BÍRÓ ICA MEGÚSZTA A KILAKOLTATÁST.

BÍRÓ ICA MEGÚSZTA A KILAKOLTATÁST.

BÍRÓ ICA MEGÚSZTA A KILAKOLTATÁST.

[good_old_share]


Ica nem hagyja magát! Teljes erejéből küzd az igazságtalanság ellen…Bíró Ica délután még csak reménykedett, hogy be tud menni az otthonába. Ha november 14. éjfélig nem jön a végrehajtó, akkor megússza a kilakoltatást.

Ezt mondta tegnap Ica, aki alig várta, hogy éjfélt üssön az óra. Nem jöttek éjfélig. Ica fellélegezett.

A budai, XII. kerületi kétszintes családi házat ugyan tavasszal elárverezték a feje fölül, de ebben a szinte kilátástalan helyzetben is optimista maradt.

Úgy érzi, az eljárás nem volt szabályos. Múlt heti segélykiáltása után több ügyvéd is felajánlotta a segítségét, akiknek sikerült hibákat is találni a végrehajtásban.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ AUTÓS HITELESEK ÖRÜLHETNEK? - A KÚRIA ISMÉT TANÁCSKOZIK.
AZ AUTÓS HITELESEK ÖRÜLHETNEK? – A KÚRIA ISMÉT TANÁCSKOZIK.

AZ AUTÓS HITELESEK ÖRÜLHETNEK? - A KÚRIA ISMÉT TANÁCSKOZIK. [good_old_share] Ismét egy friss rövidhír Török-Borbás Csillától. Előző közleménye után, miszerint...

EMBEREK! EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY?
EMBEREK! EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY?

EMBEREK! EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY? [good_old_share] Ez az ember nem támadott meg senkit, nem lopott, nem csalt, nem tört be...

Close