BÍRÓ ICA MEGÚSZTA A KILAKOLTATÁST.

BÍRÓ ICA MEGÚSZTA A KILAKOLTATÁST.
loading...

BÍRÓ ICA MEGÚSZTA A KILAKOLTATÁST.


Ica nem hagyja magát! Teljes erejéből küzd az igazságtalanság ellen…Bíró Ica délután még csak reménykedett, hogy be tud menni az otthonába. Ha november 14. éjfélig nem jön a végrehajtó, akkor megússza a kilakoltatást.

Ezt mondta tegnap Ica, aki alig várta, hogy éjfélt üssön az óra. Nem jöttek éjfélig. Ica fellélegezett.

A budai, XII. kerületi kétszintes családi házat ugyan tavasszal elárverezték a feje fölül, de ebben a szinte kilátástalan helyzetben is optimista maradt.

loading...

Úgy érzi, az eljárás nem volt szabályos. Múlt heti segélykiáltása után több ügyvéd is felajánlotta a segítségét, akiknek sikerült hibákat is találni a végrehajtásban.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Read previous post:
AZ AUTÓS HITELESEK ÖRÜLHETNEK? - A KÚRIA ISMÉT TANÁCSKOZIK.
AZ AUTÓS HITELESEK ÖRÜLHETNEK? – A KÚRIA ISMÉT TANÁCSKOZIK.

AZ AUTÓS HITELESEK ÖRÜLHETNEK? - A KÚRIA ISMÉT TANÁCSKOZIK. Ismét egy friss rövidhír Török-Borbás Csillától. Előző közleménye után, miszerint A...

EMBEREK! EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY?
EMBEREK! EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY?

EMBEREK! EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY? Ez az ember nem támadott meg senkit, nem lopott, nem csalt, nem tört be sehova....

Close