KRISTÁLYTISZTÁN A “DEVIZAHITEL” CSALÁSRÓL – OSZD MEG!

KRISTÁLYTISZTÁN A "DEVIZAHITEL" CSALÁSRÓL – OSZD MEG!

Dr.Hossó Andrea nemzetközi közgazdász a londoni Cityben dolgozik, vagyonkezelő cégnél bankokat finanszíroznak, hiteleznek….. Most rendkívül nyíltan és végre kristálytisztán leleplezi a bankokat és elmondja mi az, ami devizahitelezés és eladósítás címen folyt.

"Anyabankok minősítése, kockázatos termékek bevezetésének tiltása olyan a bankvilágban, mint ABC az iskolában."

Természetesen tudták a magyarországi leánybankok és anyabankjaik is, hogy olyan kockázatos hitelezésbe kezdenek, amelyet nem tehetnének meg. Profitéhségük miatt mégis bevezették szinte azonnal az uniós csatlakozásunk dátumának ismertté válása után. Ezt a módszert már a világ sok részén eljátszották. Tehát tudatos eladósítások a deviza alapú hitelezési termékek. Azért csinálták ezt Magyarországon, mert megtehették; azért nem csinálták máshol, mert ott nem tehették meg. Műhiba történt és ennek az állam is felelőse, mert a pénzügyi felügyeleti rendszer (PSZÁF) eltűrte, engedélyezte. Ez egy nemzeti kataklizma (a társadalomra nézve pusztító esemény), és a láthatáron jelentkezik már a következő…


Miként látják Magyarországot a Londoni Cityből? Valóban hatalmas, de nem mindenható a pénzügyi háttérhatalom. Magyarország 10 éve az Európai Unióban, de mi volt ennek az ára? Miért nem volt előnyös Magyarország számára az uniós csatlakozás? Hogy alakulhatott ki Magyarországon gyarmati gazdaságszerkezet ?


Szólj hozzá

Hozzászólás