KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS – MENYHÉRT PÉTER ÖSSZEFOGLALÓ – S.O.S. DEVIZAHITELES VAGYOK!

KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS - MENYHÉRT PÉTER ÖSSZEFOGLALÓ - S.O.S. DEVIZAHITELES VAGYOK!

KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS – MENYHÉRT PÉTER ÖSSZEFOGLALÓ – S.O.S. DEVIZAHITELES VAGYOK!

[cn-social-icon]

Korábban is folyamatosan közzétettük a HatosCsatorna "deviza"-hitelekkel foglalkozó adásait, melyeket ide kattintva tekinthetsz meg: S.O.S. DEVIZAHITELES VAGYOK!

Jól látszik, hogy a pénzügyi háttérhatalmat kiszólgáló rendszer mindent megtesz annak érdekében, hogy az átvert "deviza"-károsultak jogérvényesítését ellehetetlenítse. Mi arra bíztatjuk az igazukat keresőket, hogy ne adják fel, mert a nehézségek ellenére is az igazság a mi oldalunkon áll. Ez még akkor is így van, ha a hivatalos szervek (ma még) ennek kimondására képtelenek. Kitartással, elszántsággal ezen csak mi fogunk tudni változtatni! A mai adásban dr. Erdős Zoltán ügyvéddel és Menyhért Péterrel a Deviza Alapú Csalás áldozatainak vezetőjével értékeljük ki a mára kialakult helyzetet.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...