Király Júlia és Kásler Árpád vitaest 2019. március 7. VIDEÓ!

Király Júlia és Kásler Árpád vitaest 2019. március 7. VIDEÓ!

Király Júlia és Kásler Árpád vitaest 2019. március 7. VIDEÓ!

[good_old_share]


Devizahiteleseknek Vágatlanul- Aki végignézi megérti, hogy mi a megoldás – írja Kásler Árpád, a Haza Pártja honlapján. A videó felett található felhívást változtatás nélkül közzétesszük.Ha kétezer ember nem jelentkezik a kaslerarpad@yahoo.com címre aláírásgyűjtőnek az Európai Parlamenti választásra, hogy az EP parlament előtt lévő 10 000 ezer aláírással ellátott peticiónkat ne csak az utcáról védjük meg, akkor A Haza Pártja nem indít jelöltet az EP választásra.

A devizahiteleseken múlik, hogy kit akarnak felhatalmazni támogatójuknak. A Gulya Tibort indító Mi Hazánk pártot, aki a honlapunk szavazása szerint egy szélhámos, vagy a Damm Andrea jobbikját, azé a Damm Andreáét akinek a jelek szerint igencsak köze volt a lakásmaffiához.

loading…


A Bankszövetség felé tartozok egy mea culpával, egy nyelvbotlásom miatt, mert Bankcsapda, a Falus Zsolt-féle Bankcsapda helyett, Bankszövetséget mondtam ki véletlenül, ezért elnézést kérek. Annál a résznél, ahol Király Júlia arról beszél, hogy a devizahitelek biztosításáról szóló híresztelések egy hülyeség, amire én azt mondtam, hogy egyetértek, ezt a Falus-féle Bankcsapda szervezet kezdte el terjeszteni, véletlen Bankszövetséget mondtam.

Száz szónak is egy a vége, ha két héten belül nem jelentkezik kétezer aláírásgyűjtő, félreértés ne essék nem olyan aki adná az aláírását, mert húszezer érvényes aláírást kell összegyűjteni, olyanok akik legalább egy ívet (8 aláírás egy íven) bevállalnak, akkor a devizahitelesek megint képviselet nélkül maradnak.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Önökön múlik, én, mi néhányan megtettünk mindent, még attól is többet. A jövőben csak olyan devizahiteles keressen, aki végignézte ezt a két órás anyagot és képbe került. Kásler Árpád.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...