“DEVIZA”-KÁROSULT! TÉGED KI KÉPVISEL?

"DEVIZA"-KÁROSULT! TÉGED KI KÉPVISEL?

"DEVIZA"-KÁROSULT! TÉGED KI KÉPVISEL?


Ti küldtétek: Lipták Lilla – Megsúgok egy titkot.

Természetesen benne vannak a parlamenten kívüli pártocskák, és a még meg nem alakultak is. Megsúgok egy titkot, MIND a pénzért és a hatalomért szállt és száll ringbe, nem érted! ÉRTED?

loading...Szerintem nem, hát picit súgok, és kérdezek. Ismered személyesen, akire szavazol, legyen az párt vagy képviselő?

SOHA nem mentem el szavazni, ezen a szokásomon nem fogok változtatni.

Mi alapján döntesz a választáson? Óriásplakátok, média, ígéretek, szimpátia?

Miért szidod bármelyik politikust vagy pártot??? Mikor másokra mutogatsz, magadra kellene.

loading...

Senkinek nincs joga panaszkodni, csak azoknak akik nem szavaznak senkire!

Naiv koromban még azt hittem mi vagyunk a 99%, mi adófizető állampolgárok. Jó néhány éve rádöbbentem, hogy NEM!

Gyűlölitek, mocskoljátok a politikusokat, egymást! Barátságok, családok esnek szét általuk nem ismert politikusok, pártok miatt! Azt gondolod, hogy Téged képvisel bárki?

Találkoztál vele, beszéltél vele? Segített? Azt hiszed, hogy a benned nagy reményeket ébresztő kis pártocska érted harcol? Hülye vagy?

Esélye nincs bejutni, de sok pénzt lehet felmarkolnia, ha sikerül a megszabott egyéni képviselő jelölt számot produkálnia!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A 2014. évi OGY-i választásokon indult számtalan kis párt közül mennyien ütötték meg a bokájukat? Megsúgom semelyik! Mennyi jutott be? Megsúgom: egy sem! A parlamenti pártok közé már nem is lehet, vágod?

Ezek mind ugyanazok. Százalék-osztozkodás van a TE pénzedből!!!

Azt mondod, hogy márpedig pártok nélkül nem megy? Miért? Indokold meg!

Főként annak tudatában indokold meg, hogy alkotmányos válság van, Alkotmány elleni PUCCS! Cáfolj meg!Bűnszövetkezetbe tömörült pártok, közjegyzők, végrehajtók, bíróságok, ügyészségek, polgármesterek (néhány kivétellel). Ügyvédek, akik a "gatyád" is leveszik.

Tudtad, hogy a rendőrség, itt a végrehajtói állományra gondolok, semmit nem tud például a kilakoltatások hátteréről? Tudtad, hogy a rendőrök az állampolgárok védelmére esküdtek fel?

Tudtad, hogy a végrehajtók csak küldenek egy levelet az illetékes rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti osztályának, hogy ekkor és ekkor kéri, hogy jelenjenek meg XY címen, és karhatalmi segítséget kér családok kifosztásához?

Tudtad, hogy a rendőr, ha érdeklődik, akkor sem kaphat választ, hogy miről van szó, mert a törvénytelen törvény szerint a rendőr kötelessége a végrehajtó védelme?

Tudtad, hogy egyenként vadásszák le azokat, akik képben vannak?

Tudtad, hogy nem Téged keresnek először, hanem a szomszédokat, munkatársakat, és érdeklődnek Rólad?

Nem? …hát most tudod, amiket leírtam, mind egytől egyig igaz! Nem légből, meg FRÁSZ-buk megosztásokon alapuló mende-monda! – Lipták Lilla.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAHITELESEK ÉRDEKÉBEN A FALIG FOGNAK ELMENNI.
A DEVIZAHITELESEK ÉRDEKÉBEN A FALIG FOGNAK ELMENNI.

A DEVIZAHITELESEK ÉRDEKÉBEN A FALIG FOGNAK ELMENNI. [good_old_share] Valóban? Majd meglátjuk...(valószínű, hogy a választásokig ezzel etetik majd a népet). Nekünk...

"DEVIZA"-HITELESEK! MOST KIVERTEM A BIZTOSÍTÉKOT?
“DEVIZA”-HITELESEK! MOST KIVERTEM A BIZTOSÍTÉKOT?

"DEVIZA"-HITELESEK! MOST KIVERTEM A BIZTOSÍTÉKOT? [good_old_share] NCK rövid bevezető: a neten találtunk egy érdekes írást a „devizások” problémájának megoldásával kapcsolatban....

Close