KILAKOLTATÁSOK? ÜZENT A FIDESZ-KDNP, ÉS ÜZENT A JOBBIK IS.

KILAKOLTATÁSOK? ÜZENT A FIDESZ-KDNP, ÉS ÜZENT A JOBBIK IS.

KILAKOLTATÁSOK? ÜZENT A FIDESZ-KDNP, ÉS ÜZENT A JOBBIK IS.

[good_old_share]


A „deviza”-károsultak, és az ápolási díj emelésére szorulók részére a fidesz-kdnp üzenete teljesen egyértelmű.

 

Azzal, hogy a kormánypártok be sem mentek a mai rendkívül fontos parlamenti ülésre, mindent elmondtak. Ők már leírták ezt a hatalmas társadalmi réteget. Nem akarnak ezzel foglalkozni, még csak a témáról sem akarnak beszélni.Elfordultak az átvert banki károsult családoktól. Jöjjön, aminek jönnie kell…

A rendkívüli parlamenti ülés összehívásáról szóló kezdeményezést jobbikos, LMP-s, DK-s képviselők, valamint egy független politikus írta alá. Határozatképtelenség esetén azonban minden erőfeszítés teljesen eredménytelen. A fidesz-kdnp kormány távolmaradásával lényegében bojkottálta a kezdeményezést és elérte, hogy a „deviza”-károsultak és az ápolási díj emelésre szorulók ügye ismét a „szőnyeg alá kerüljön”.

Kommunikációjuk is egyértelmű, lényegében a kormánypárt öncélú politikai akciónak tartja, hogy a képviselők nyáron is be akarnak menni a parlamentbe.

Mindeközben a Jobbikos dr. Varga-Damm Andrea Facebook oldalán megjelent egy üzenet a „deviza”-károsultak részére:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

KÉREM MEGOSZTANI, HOGY SEGÍTENI TUDJUNK!Kérünk mindenkit, hogy aki tud devizahitel miatti kilakoltatások elrendeléséről, jelentkezzen mielőbb az érintett személy nevével, a pénzintézet megjelölésével, s a kilakoltatás tervezett idejével, a végrehajtó nevével! Dr. Varga-Damm Andrea.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM