KILAKOLTATÁSOK? ÜZENT A FIDESZ-KDNP, ÉS ÜZENT A JOBBIK IS.

KILAKOLTATÁSOK? ÜZENT A FIDESZ-KDNP, ÉS ÜZENT A JOBBIK IS.

KILAKOLTATÁSOK? ÜZENT A FIDESZ-KDNP, ÉS ÜZENT A JOBBIK IS.

[good_old_share]


A „deviza”-károsultak, és az ápolási díj emelésére szorulók részére a fidesz-kdnp üzenete teljesen egyértelmű.

 

Azzal, hogy a kormánypártok be sem mentek a mai rendkívül fontos parlamenti ülésre, mindent elmondtak. Ők már leírták ezt a hatalmas társadalmi réteget. Nem akarnak ezzel foglalkozni, még csak a témáról sem akarnak beszélni.

loading...Elfordultak az átvert banki károsult családoktól. Jöjjön, aminek jönnie kell…

A rendkívüli parlamenti ülés összehívásáról szóló kezdeményezést jobbikos, LMP-s, DK-s képviselők, valamint egy független politikus írta alá. Határozatképtelenség esetén azonban minden erőfeszítés teljesen eredménytelen. A fidesz-kdnp kormány távolmaradásával lényegében bojkottálta a kezdeményezést és elérte, hogy a „deviza”-károsultak és az ápolási díj emelésre szorulók ügye ismét a „szőnyeg alá kerüljön”.

Kommunikációjuk is egyértelmű, lényegében a kormánypárt öncélú politikai akciónak tartja, hogy a képviselők nyáron is be akarnak menni a parlamentbe.

Mindeközben a Jobbikos dr. Varga-Damm Andrea Facebook oldalán megjelent egy üzenet a „deviza”-károsultak részére:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

KÉREM MEGOSZTANI, HOGY SEGÍTENI TUDJUNK!Kérünk mindenkit, hogy aki tud devizahitel miatti kilakoltatások elrendeléséről, jelentkezzen mielőbb az érintett személy nevével, a pénzintézet megjelölésével, s a kilakoltatás tervezett idejével, a végrehajtó nevével! Dr. Varga-Damm Andrea.

loading...

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VEZÉR-SZÖRÉNYI LÁSZLÓ - ÍGY CSALTAK A BANKOK.
VEZÉR-SZÖRÉNYI LÁSZLÓ – ÍGY CSALTAK A BANKOK.

VEZÉR-SZÖRÉNYI LÁSZLÓ - ÍGY CSALTAK A BANKOK. [good_old_share] Vezér-Szörényi László - Szeretnék egy nagyon nagy félreértést eloszlatni. A devizahitelek döntő...

ROSSZUL LETT A KILAKOLTATÁSÁN. KÖSZÖNJÜK BANKÁRVÉDŐ POLITIKUSOK!
ROSSZUL LETT A KILAKOLTATÁSÁN. KÖSZÖNJÜK BANKÁRVÉDŐ POLITIKUSOK!

ROSSZUL LETT A KILAKOLTATÁSÁN. KÖSZÖNJÜK BANKÁRVÉDŐ POLITIKUSOK! [good_old_share] Nem tudhatjuk előre, hogy mikor történik tragédia!   Szerda délelőtt a főváros...

Close