KILAKOLTATÁSOK-RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉS.

KILAKOLTATÁSOK-RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉS.

KILAKOLTATÁSOK-RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉS.

[good_old_share]


Érdemes megnézni a bejegyzésben szereplő parlamenti fotót! Hát…ismét megtörtén!

A rendkívüli ülésen azt a javaslatot tárgyalták, amely a gyermekes családok hajléktalanságának megelőzéséhez szükséges egyes törvénymódosításokat tartalmazza."…Én, mint volt fideszes szavazó beismerem szégyellem magam hogy hittem ennek a senkiházi bandának…" – így kezdődik az első hozzászólás Szabó Tímea, ellenzéki képviselő bejegyzéséhez.

loading...

Ennyi kormánypárti képviselő ment ma be a kilakoltatások előtt álló családok és devizahitelesek megsegítésére összehívott rendkívüli ülésre. – Irja bejegyzéséhez Szabó Tímea.

NCK-Sajnos ez nem az első eset, hogy a FIDESZ-KDNP el sem megy arra a rendkívüli ülésre, melyet a hatalmas társadalmi katasztrófa megoldása érdekében szerveznek meg a parlamenti pártok.

loading…


A Fidesz-KDNP nem vett részt az Országgyűlés rendkívüli ülésén

Az ellenzék kezdeményezése az Országgyűlés pénteki rendkívüli üléséről kampányakció, ezért a Fidesz-KDNP abban nem vesz részt – közölte a Fidesz-frakció pénteken az MTI-vel. 

Azt írták, "azok az ellenzékiek akcióznak most a parlamentben, akik devizahitelekbe hajszolták az embereket, de egyetlen, a bajba jutottakat segítő intézkedést sem szavaztak meg". 

loading...

Az eszközkezelő az elmúlt években 36 ezer családot mentett meg, akik közül már közel 20 ezren jelezték, hogy élnek a felkínált lehetőséggel, és így visszakapják otthonukat – közölték. 

Pénteken rendkívüli parlamenti ülést tartottak, ezt a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint független képviselők kezdeményezték múlt héten az "egyre súlyosbodó lakhatási válság" azonnali megoldására.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/KÍVÁNCSIAK VAGYUNK ARRA, HOGY VAJON MENNYI DEVIZAKÁROSULT SZAVAZ MAJD A FIDESZ-KDNP-RE!  ? ?

Az ellenzékiek a rendkívüli ülésen azt a javaslatot tárgyalták, amely a gyermekes családok hajléktalanságának megelőzéséhez szükséges egyes törvénymódosításokat tartalmazza.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MIKOR ÁLLÍTJA LE A FIDESZ A KILAKOLTATÁSOKAT?
MIKOR ÁLLÍTJA LE A FIDESZ A KILAKOLTATÁSOKAT?

MIKOR ÁLLÍTJA LE A FIDESZ A KILAKOLTATÁSOKAT? [good_old_share] VIDEÓ ! 2019. V.14. Zalaegerszegi túránk, Érden kezdődött, Balatonakarattyán fejeződött be. De...

Hogyan játszik össze a bíróság a végrehajtóval, az ügyészség pedig a bizonyítékok ellenére semmit sem tesz
Hogyan játszik össze a bíróság a végrehajtóval, az ügyészség pedig a bizonyítékok ellenére semmit sem tesz

Hogyan játszik össze a bíróság a végrehajtóval, az ügyészség pedig a bizonyítékok ellenére semmit sem tesz. [good_old_share] Üdvözletem! Csak nagy...

Close