KEZDŐDIK! A BANKOK ELENGEDIK A TARTOZÁST, VAGY EGY RÉSZÉT

KEZDŐDIK! A BANKOK ELENGEDIK A TARTOZÁST

A bankok mentik a menthetőt? Természetesen nagy kérdés az, hogy a "menthető" jogilag meddig lesz még az a bankok számára.

Egyre több átvert devizakárosult ismeri fel azt a tényt, hogy a pénzintézetek a szerződés megkötésekor nem tájékoztatták őket az úgynevezett devizaalapú hitelek valós kockázatáról. Sőt! A bankszövetség 2006-os hivatalos tanulmányában ennek éppen az ellenkezőjéről próbálta meggyőzni a Magyar lakosságot.

Sajnos sikerrel. A következményeket mára már a lakosság nagy része ismeri. Videó alább!

Tisztelt Olvasóink!

A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.

Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Korábbi cikkünkben írtuk, hogy a pénzintézetek kedvezményes hitelkiváltást, és más "kedvezményeket" kínálnak – igaz, egyelőre még csak a nem fizető, vagy velük perben álló ügyfeleiknek. Erről IDE KATTINTVA OLVASHATSZ. (A vidóban 3:25-től látható a Fehérvár Tv "devizahitelekkel" kapcsolatos felvétele.)

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás