KÁSLER ÁRPÁD – TÖRTÉNELMI MÉLYPONT

KÁSLER ÁRPÁD - TÖRTÉNELMI MÉLYPONT.

KÁSLER ÁRPÁD – TÖRTÉNELMI MÉLYPONT

Még a tavasz várat magára, de a közjegyzői végrehajtási záradékok újabb hullámának hírével keresnek fel nap mint nap az emberek.

[cn-social-icon]

Az elmúlt egy évtizedben, több ember hagyta el Magyarországot mint az I. és II. világháborút követően, beleértve 1956-ot is. Ezek az elvándorolt emberek, nem kalandvágyból hagyták el szülőföldjüket, mint mondták azt Fideszes politikusok pofátlanságuk tetőfokán. Az itthon maradottak két táborra szakadtak. A hatalom kegyeltjeire, melynek ára a feltétel nélküli részvétel az ország és lakóinak kifosztásában és azokra, akik egyik napról a másikra tengetik életüket. Azok akik nem tartoznak egyik táborhoz sem, vagy idősek, vagy nagyon kevesen vannak, így nem ők a meghatárózó tömeg.

Egyre jobban elhatalmasodik a kilátástalanság mindazokon, akikre kivetette hálóját a bankármaffia.

Magyarországon még ÜGYÉSZ, BÍRÓ, nem volt hajlandó megvizsgálni a pénzintézetek teljesítési igazolását. Kizárólag ennek alapján lehet elbírálni, hogy mit követelhetnek az adóstól. Ügyvédek hadai meresztik szemeiket a kölcsönszerződésekre kizárólag, adósok százezrei nem hajlandóak megérteni az egyszerű valóságot. Azt, hogy a szerződés önmagában nem kötelezheti őket arra, hogy törvényellenesen felkönyvelt devizát fizettessenek meg velük. Százezrek menekülnek külföldre cselédkedni, hogy onnan törlesszék a jogellenes követeléseket.

Naponta felhívnak emberek, hogy segítsek nekik a devizahitelükkel kapcsolatban. Mikor rákérdezek, hogy tavasszal kire szavaztak, a teljes politikai paletta felsorolásra kerül. Fidesz, Jobbik, van aki egyenesen Gyurcsányt mondja be a telefonba és teszik mindezt a legártatlanabb együgyűséggel. Márpedig felhatalmazás nélkül nincs segítség, mert nincs jogkör. Azok, akikre szavaztak sohasem akartak segíteni, kiszolgálói a kifosztó hatalomnak.

2014. október 05-én 500 ember által aláírt büntető feljelentést tettünk az ügyészségre, mely ezzel a mondattal kezdődik:

Az 1978. évi IV. törvény Btk. 318.§ Csalás, 2012. évi C. törvény Btk. 374. §-ban foglaltak szerinti gazdasági csalás gyanúja miatt, büntető feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen a devizaalapú hitelezések során, az adósok megtévesztése és megkárosítása ügyében.

Az ügyészség nem hozott sem határozatot, sem pedig végzést a feljelentésre, egy levélbe megindokolva azzal, hogy bár feljelentésnek címeztük, de nem tekintheti annak, mert a feljelentésben meg kell jelölni az elkövetőt, vagy ha nem lehet tudni ki az elkövető, akkor ismeretlen tettes ellen kell hogy szóljon. Önök szerint ez ki ellen szól?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ez nem az első eset, hogy egetverő pofátlansággal kerülik meg bírók, és ügyészek azt, hogy érdemben elbíráljanak ügyeket és teszik mindezt azért, hogy ne vihessük az Európai bíróság elé az ügyet, mert ahhoz először ki kell meríteni a hazai legmagasabb bírói fórumokat és jól tudják a Luxembourgi ítélet óta, hogy ott semmi kedvező számukra nem születhet.

Orbánék tudják, hogy a nemzetközi katonai konfliktus el fogja érni hazánkat is. Elég ha valaki besétál az ország bármelyik munkaügyi központjába, szembesülhet azzal, hogy katonákat keresnek, nem kőműveseket.

Sokan üdvözlik az oroszokhoz való közeledését Orbánnak. Sajnos ezek az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy akár végzetes spirálba hajszolhatja az országot a jelenlegi elit, csak azért, hogy meghosszabbítsa uralmát. Elég az I. és II. világháború következményeit szemügyre venni.

Németország két vesztes háborút követően is megmaradt nagynak, politikailag és gazdaságilag vezető szerepet tölt be a világban. Viszont a csatlós Magyarország, szét lett darabolva és gazdaságilag padlóra küldve. Nem kérdés, hogy Oroszország akár nyertes, akár vesztes háborút vív, megmarad a nagy Oroszországnak, de felmerül egy jogos kérdés, hogy ezek a konfliktusok nem azért kerülnek-e kirobbantásra, hogy majd a vesztesek oldalán lévők évtizedekig tartó kifosztására meglegyen a megfelelő indok.

Mára már az is teljesen világossá vált, hogy Orbánék és mindazok, akiknek hivatalból kötelességük lett volna kivizsgálni és kivizsgáltatni az évszázad csalását, a deviza nélküli devizahiteleket, súlyos jogtiprásokat elkövetve megvédték a kifosztókat. A hatalom, a pénz, a média, az ő oldalukon van. A másik oldalon mindössze a létszámbeli fölénnyel elérhető jogos számonkérés lehetősége maradt.

[cn-social-icon]

Bár úgy néz ki, hogy mindez még várat magára, mert az emberek inkább a külföldi cselédkedést választják és nekünk nemcsak az elnyomó hatalommal kell megküzdenünk, hanem a belső bomlasztókkal is, akik nem rettennek vissza sem a rágalmaktól, sem pedig a tábor felszalámizásától.

Ilyen közegben éljük mindennapjainkat. Ilyen körülmények között mentjük a menthetetlent. Mi itt vagyunk, csatlakozzanak és vegyék ki a részüket a munkából, mert anélkül nem fog menni. Kásler Árpád

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM