Kásler Árpád-Közlemény 2013-06-23

Kásler Árpád-Közlemény


Közlemény

 

Szombat reggelre feltörték a kaslerarpad@yahoo.com email fiókot, megváltoztatták a jelszót.  Tehát mindaddig, míg további ezzel kapcsolatos közleményt nem teszek közzé a honlapon, arra kérek mindenkit, hogy ne írjanak erre a címre, mert megválaszolni nem tudom azokat, illetve ha arról kapnak levelet, egyelőre biztos nem tőlem származnak.

Felvettem a kapcsolatot a yahoo szolgáltatóval, hétfőn telefonon kell hívjam az USA-ban az ügyintézőt. Amennyiben sikerül helyreállítani a rendet, akkor ezt közzé teszem, ha nem akkor új email címen lesz kapcsolattartás. Addig mindenkit arra kérek, hogy ideiglenesen abaesz@baesz.hu címre írjon.

Tegnap estétől ma reggelig a www.kaslerarpad.hu honlap sem volt elérhető, ma reggel helyre lett állítva. Amennyiben a kaslerarpad email cím visszavonhatatlanul elveszett, úgy vele együtt 42 ezer email is.

Mindenkit arra kérek, hogy csak érdemi mondanivaló esetén írjon, sajnálkozásával vagy egyéb érzelmi megnyilvánulásával ne terheljük az egyébként is túlterhelt adminisztrációs tevékenységet. Az ilyen esetek is azt bizonyítják, hogy a házifeladatot el kell végezni mindenkinek, a helyi szervezeteket, személyi kapcsolatok kiépítését semmi sem pótolja, minden más egyéb könnyen bármikor kiiktatható.

Csak érdekességként megemlítem, hogy a magyar hadseregben a második világháború után megszüntették a postagalamb szolgálatot, míg a Svájci hadseregben a mai napig készenlétben vannak. Lehet, hogy csak tudnak valamit amit mi nem akarunk elhinni….

Kásler Árpád

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM