Kásler Árpád-Közlemény 2013-06-23


Közlemény

 

Szombat reggelre feltörték a kaslerarpad@yahoo.com email fiókot, megváltoztatták a jelszót.  Tehát mindaddig, míg további ezzel kapcsolatos közleményt nem teszek közzé a honlapon, arra kérek mindenkit, hogy ne írjanak erre a címre, mert megválaszolni nem tudom azokat, illetve ha arról kapnak levelet, egyelőre biztos nem tőlem származnak.

Felvettem a kapcsolatot a yahoo szolgáltatóval, hétfőn telefonon kell hívjam az USA-ban az ügyintézőt. Amennyiben sikerül helyreállítani a rendet, akkor ezt közzé teszem, ha nem akkor új email címen lesz kapcsolattartás. Addig mindenkit arra kérek, hogy ideiglenesen abaesz@baesz.hu címre írjon.

Tegnap estétől ma reggelig a www.kaslerarpad.hu honlap sem volt elérhető, ma reggel helyre lett állítva. Amennyiben a kaslerarpad email cím visszavonhatatlanul elveszett, úgy vele együtt 42 ezer email is.

Mindenkit arra kérek, hogy csak érdemi mondanivaló esetén írjon, sajnálkozásával vagy egyéb érzelmi megnyilvánulásával ne terheljük az egyébként is túlterhelt adminisztrációs tevékenységet. Az ilyen esetek is azt bizonyítják, hogy a házifeladatot el kell végezni mindenkinek, a helyi szervezeteket, személyi kapcsolatok kiépítését semmi sem pótolja, minden más egyéb könnyen bármikor kiiktatható.

Csak érdekességként megemlítem, hogy a magyar hadseregben a második világháború után megszüntették a postagalamb szolgálatot, míg a Svájci hadseregben a mai napig készenlétben vannak. Lehet, hogy csak tudnak valamit amit mi nem akarunk elhinni….

Kásler Árpád

Szólj hozzá

Hozzászólás