Kásler Árpád: KÉRÉS – FELHÍVÁS

Fontos felhívás – Kérjük a megosztást!

A 2012-05-04-én létrejött BAÉSZ-RVMP-NCK szövetség jegyében továbbítjuk Kásler Árpád üzenetét. Egyúttal kérjük az NCK tagságát, szimpatizánsait és a honlapunk látogatóit, hogy olvassák el az alábbi üzenetet, és lehetőségük szerint segítsék Kásler Árpád és csapata további munkáját.

Köszönettel Nemzeti Civil Kontroll

 

Kásler Árpád: 


Egy hete került kiküldésre az a körlevél, amelyben arra kértem mindenkit aki a „Kell egy vezér” felhívásomra regisztrálásával felhatalmazott, járuljon hozzá lehetőségei szerint az előttünk álló országjárás költségeihez, hiszen rohamosan telik az idő, viszont a költségek előteremtésével csehül állunk. Több mint húszezer ember hatalmazott fel és ennyi címre is lett szétküldve a felhívás. Egy hét alatt közel 800 ezer forint adomány érkezett a BAÉSZ számlájára. Valamivel több mint ezer ember utalt adományt. A legkisebb összeg 500 Ft. volt a legnagyobb pedig 100 EUR.

Mindenkinek köszönöm, hogy részt vállalt az előttünk álló feladatból, de annak ellenére, hogy ez sok pénz, az országjárás költségeihez ez kevés. Egy lakóautó bérlése 20-30 ezer forint naponta + az üzemanyag és egyéb költségek, legalább 3-4 ilyen autóra lenne szükség, hogy a karaván elinduljon. Remélhetőleg az a 19 ezer ember is magáénak érzi a feladatot aki még nem utalt és lehetőségei szerint hozzájárul. Mert tömegtoborzó országjárás nélkül nem lesz meg a kritikus tömeg. Alább olvasható az a levél amely zárt körben lett szétküldve több mint húszezer címre.

Tisztelettel, Kásler Árpád


Országjárás tömegtoborzásra!

Tisztelt meghatalmazók! Bizonyára Önök is nyomon követik a napi történéseket. Februárban néhány tucat emberrel megkezdtük a megmozdulásunkat, majd az Önök meghatalmazása és az első országjárásomnak köszönhetően, alig több mint három hónap alatt, felfejlődtünk húszezer főre. Az április 21-i rendezvény költségeinek(30db.mobil WC, színpad, hangosítás, daruk, léggömbök, Dvd, Cd lemezek, emléklapok, nyomtatott ponyva,  stb)  75% -át előre sikerült összekaparni, a fennmaradó részt pedig ott a helyszínen állták az emberek.

Az ott megfogalmazott 15 pontos követelésünk jelenleg az országgyűlés alkotmányügyi bizottságánál van. A kiszivárgott információk szerint azon folyik a tanácskozás, hogy a Hősök terén megjelent húszezer embert elfogadják-e létszámban mint a társadalom véleményét tükröző létszámnak.

 Bajba vannak mert sehová nincs leírva, hogy mennyi a minimum szükséges létszám.

Ettől függetlenül, elengedhetetlenül fontos, hogy több százezres létszámra duzzadjunk, mert enélkül valós tömegnyomást gyakorolni nem tudunk, márpedig enélkül a kifosztásunk sem lesz leállítva.

A 21-én beharangozott országjárás helyszíneit, a települések létszámát kizárólag egy ok miatt nem hoztuk még nyilvánosságra. Mert az induláshoz szükséges anyagiakat még nem sikerült előteremteni. Azok akik eddig támogattak, mára már ők is kimerültek, mint mi mindannyian. Éppen ezért új stratégiát vezetünk be, a közös teherviselést a közös harcban.

Mielőtt ezt a levelet megírtam, mérlegelnem kellett, hogy szabad-e ezt egyáltalán, mert folyamatos támadások érnek alaptalan rágalmakkal és vádakkal, de a cél érdekében muszáj felvállalni, még akkor is, ha lesznek olyanok akik úgy gondolják, hogy „Kásler tarhál”.


Ezektől mindössze azt kérdezem meg, ha az emberek nem dobják össze a szükséges költségeket, akkor miként tudjuk körbejárni az országot és a következő mega megmozdulást miből fogjuk előteremteni. Mert nagy valószínűséggel Csányi nem fogja megfinanszírozni.

Tehát arra kérem Önöket, akik felhatalmaztak az ügy képviseletére, hogy mindenki utaljon át a BAÉSZ számlaszámára 500 (azaz ötszáz) forintot. Csak azoktól kérem ezt az erőfeszítést akik komolyan gondolták felhatalmazásukat és meghatalmazásukat, valamint ezt az erőfeszítést még el tudják viselni.

Már így is csúszásban vagyunk a helyszínek nyilvánosságra hozatalával, de mindaddig amíg nem áll rendelkezésünkre az a minimum tőke, hogy előre láthassuk, kb. hány települést tudunk érinteni és egyáltalán mekkora létszámmal és felszereléssel tudjuk véghezvinni, nem tudjuk elkezdeni.

Jelenleg egy 7,5 tonnás teherautó platójára építés alatt van az a sátor, amelyet egy racsnis szerkezettel 10 percen belül fel tudunk állítani a helyszínen, hangosítással együtt és a karaván részét fogja képezi.

Csak olyat tudunk megvalósítani és csak annak van értelme, amire van igény. Amire pedig igény van, arra áldoznak is az emberek, ha nem áldoznak rá, akkor nincs rá igény és így nincs is értelme időt és energiát ráfordítani.

A BAÉSZ számlájára való utalásnál, feltétlenül írják oda a megjegyzés rovatba, hogy ADOMÁNY és az adományozó nevét, ez rendkívül fontos a könyvelés szempontjából.

Köszönöm figyelmüket, bízva abban, hogy nem szélmalom harcot kell vívnom és ott tudhatom Önöket a hátországban, mert a hűség oda – vissza kell, hogy létezzen.

Tisztelettel, Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2013.06.04.

Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete
Gyulai Takarékszövetkezet: 53600013-15001337

IBAN: HU3453600013 1500 1337 0000 0000
SWIFT: TAKBHUHB

Forrás: kaslerarpad.hu

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM