JOGERŐSEN VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTVE!

JOGERŐSEN VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTVE!

JOGERŐSEN VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTVE!
(lntrum Justitia Zrt. ellen.)

[good_old_share]


2017.04.21

Újabb család maradhat otthonában !
VÉGZÉS 
Felperesnek az lntrum Justitia Zrt. alperes ellen végrehajlás megszűntetése iránt indított perében a bíróság önálló bírósági végrehajtó előtt 2016… szám alatt folyamatban lévő végrehajtási eljárást jelen per jogerős befejezéséig felfüggeszti. 
A végzés ellen a kézbesítéstől számított 15 nap alatt fellebbezésnek van helye az Egri Törvényszékhez. 
A fellebbezést a Füzesabonyi Járásbíróságnál kell 3 példányban benyújtani. A felek fellebbezési jogokról lemondhatnak.

Indokolás: 
A felperes végrehajtás megszüntetése iránti keresetet indított az alperes ellen. Keresetében arra hivatkozott, hogy az alperes végrehajtási eljárást kezdeményezett ellene.

A felperes a Budapest Környéki Törvényszék előtt a 2016… szám alatt végrehajtás alapjául szolgáló szerződés érvénytelensége iránt pere indított.
Jelen perben arra hivatkozik. hogy a végrehajtás alapjául szolgáló követelés érvényesen nem jött télre !!!
A végrehajtást dr. 2016… számú végrehajtható okirattal rendelte el. 
Az eljárás folyamatban van önálló bírósági végrehajtó előtt 2016. szánt alatt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Pp. 370. §-a szerint: Végrehajtás megszüntetése és korlátozási perben eljáró bíróság az ügyben a végrehajtást felfüggesztheti.

A felperes által hivatkozottak valódisága esetén a kereset teljesítése valószínűnek mutatkozik, ezért a bíróság a végrehajtást a Pp. 370.§-a alapján felfüggesztette !!!

loading…


Dr. Budaházi János ügyvéd

Ügyvédi iroda elérhetősége: 2030. Érd. Mályva utca 14. Tel: 06-70-632-3583, Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472

Email cím: drbudahazijanos.erd@gmail.com

H-CS 08:00-16:00-ig, Pénteken 08:00-14:00-ig. Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM