ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!

ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!

ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!


[good_old_share]

A „DEVIZAHITELEK” – UTOLSÓ ESÉLY, ÉS UTOLSÓ KENET című cikk kapcsán Kerékgyártó Katalin a következő gondolatokat fogalmazta meg:
Tehát, a hitelek fele bedőlt, de a bankoknak ebben semmi felelőssége nincs! Ez biztosan így normális, ha felveszel hitelt, akkor vállalod, hogy 50% esélyed van arra, hogy elveszted az ingatlanodat.

loading...

Ez tényleg így normális?? Van valaki, aki ennek tudatában még bemenne egy bankba? Érdekes, hogy a bankok most sem így reklámozzák a kölcsöneiket, kiszámíthatónak, fizethetőnek tüntetik fel. Itt valaki hazudik, lop és csal!

Az egyetlen remény a cikk szerint, ha többet keresünk, s akkor be tudjuk fizetni a hatalmas, jogtalan, abnormális részleteket, vagy pedig el lehet adni egy élet munkáját és kielégíteni belőle a bank végtelen étvágyát.

Tényleg ezek a lehetőségek vannak csak? Az nem lehetőség, hogy a bűnösek fizessenek már végre? Az nem megoldás, hogy megbüntessék azokat, akik ilyen csalással akarják eladni a termékeiket? Más vállalkozásoknál hogy nézne ez ki?

Ha nincs senki " illetékes" ebben a nyomorult országban, aki helyére tenné ezeket a dolgokat? A károsultak nem érzik illetékesnek magukat?!

Én károsult vagyok és illetékes és addig megyek, amíg ki nem derül az igazam.

loading...

Megígérem azt is, hogy mindenkinek, aki a közelembe kerül, elmondom, mivel jár az, ha valaki bemerészkedik egy bankba. SOHA, SENKI ne akarjon többet bankkal SEMMILYEN kapcsolatba kerülni, mert csak magának ássa a gödröt.

És egy másik hozzászólás:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A minap a többi reklámújsággal együtt több oldalas kiadványt is bedobtak a postaládába!

Ahogy Olga mondja:"a pofám leszakadt" amikor megláttam, hogyan reklámozzák a végrehajtás teljes folyamatát a kezdetektől a végig!

Állami segédlettel, törvényi erőszak alkalmazásával!

Ez ma Magyarország!

Ez egy előre eltervezett rablás, a magyarok 21-ik századi pusztítása!
NCK: És van itt még egy érdekes kérdés: Bár a bankok a „forintosításkor” maguk írták meg, hogy szervezetten és folytatólagosan az évek során a tisztességtelenül felszámított összegekkel milyen anyagi károkat okoztak a károsultaknak, a parlamenti pártok mégis hallgatnak! Egyetlen párt sem szólította fel az ügyészséget, hogy mivel a Magyar családokat igazolhatóan megkárosították a bankok, az ügyészség tegye a dolgát!

Neked erről mi a véleményed?
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-A BANKI MEGTÉVESZTÉS MŰVÉSZETE.
DEVIZAHITEL-A BANKI MEGTÉVESZTÉS MŰVÉSZETE

DEVIZAHITEL-A BANKI MEGTÉVESZTÉS MŰVÉSZETE [good_old_share] Számviteli törvények megsértésével számolták / számolják a bankok a kölcsöntartozást!   A banki trükkök tárházából...

„DEVIZAHITELEK” - UTOLSÓ ESÉLY, ÉS UTOLSÓ KENET?
„DEVIZAHITELEK” – UTOLSÓ ESÉLY, ÉS UTOLSÓ KENET

„DEVIZAHITELEK” - UTOLSÓ ESÉLY, ÉS UTOLSÓ KENET [good_old_share] Ha eddig fizettél, és nem tettél semmit, akkor ismerd el jogosnak a...

Close