ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!

ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!

ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!


[good_old_share]

A „DEVIZAHITELEK” – UTOLSÓ ESÉLY, ÉS UTOLSÓ KENET című cikk kapcsán Kerékgyártó Katalin a következő gondolatokat fogalmazta meg:
Tehát, a hitelek fele bedőlt, de a bankoknak ebben semmi felelőssége nincs! Ez biztosan így normális, ha felveszel hitelt, akkor vállalod, hogy 50% esélyed van arra, hogy elveszted az ingatlanodat.

Ez tényleg így normális?? Van valaki, aki ennek tudatában még bemenne egy bankba? Érdekes, hogy a bankok most sem így reklámozzák a kölcsöneiket, kiszámíthatónak, fizethetőnek tüntetik fel. Itt valaki hazudik, lop és csal!

Az egyetlen remény a cikk szerint, ha többet keresünk, s akkor be tudjuk fizetni a hatalmas, jogtalan, abnormális részleteket, vagy pedig el lehet adni egy élet munkáját és kielégíteni belőle a bank végtelen étvágyát.

Tényleg ezek a lehetőségek vannak csak? Az nem lehetőség, hogy a bűnösek fizessenek már végre? Az nem megoldás, hogy megbüntessék azokat, akik ilyen csalással akarják eladni a termékeiket? Más vállalkozásoknál hogy nézne ez ki?

Ha nincs senki " illetékes" ebben a nyomorult országban, aki helyére tenné ezeket a dolgokat? A károsultak nem érzik illetékesnek magukat?!

Én károsult vagyok és illetékes és addig megyek, amíg ki nem derül az igazam.

Megígérem azt is, hogy mindenkinek, aki a közelembe kerül, elmondom, mivel jár az, ha valaki bemerészkedik egy bankba. SOHA, SENKI ne akarjon többet bankkal SEMMILYEN kapcsolatba kerülni, mert csak magának ássa a gödröt.

És egy másik hozzászólás:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A minap a többi reklámújsággal együtt több oldalas kiadványt is bedobtak a postaládába!

Ahogy Olga mondja:"a pofám leszakadt" amikor megláttam, hogyan reklámozzák a végrehajtás teljes folyamatát a kezdetektől a végig!

Állami segédlettel, törvényi erőszak alkalmazásával!

Ez ma Magyarország!

Ez egy előre eltervezett rablás, a magyarok 21-ik századi pusztítása!
NCK: És van itt még egy érdekes kérdés: Bár a bankok a „forintosításkor” maguk írták meg, hogy szervezetten és folytatólagosan az évek során a tisztességtelenül felszámított összegekkel milyen anyagi károkat okoztak a károsultaknak, a parlamenti pártok mégis hallgatnak! Egyetlen párt sem szólította fel az ügyészséget, hogy mivel a Magyar családokat igazolhatóan megkárosították a bankok, az ügyészség tegye a dolgát!

Neked erről mi a véleményed?
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM