ADÓSORSZÁG VÉGREHAJTÁS ALATT

ADÓSORSZÁG VÉGREHAJTÁS ALATT.

ADÓSORSZÁG VÉGREHAJTÁS ALATT


[good_old_share]

loading...

Ti küldtétek…

 

Bálint Zoltán – A jól teljesítő Magyarországon, -ahol csak a devizahitelek miatt mintegy 200 000 végrehajtási eljárás folyik, ehhez pedig isten tudja mennyi rezsitartozás, és egyéb elmaradás miatt indított eljárás is csapható-, időszerűnek látta a végrehajtói kar az alábbi hasznos kis füzetecskét szóratni a postával.
Hogy Adósországban mindenki tudja, mit, mikor és hogyan, és legalább az alapvető kérdésekkel ne a szegény leterhelt végrehajtói irodákat zaklassák a páriák.

Tény, hogy ezekkel a dolgokkal tisztában kell lenni, az viszont félelmetes, hogy már pamfleteken terjeszteni is szükségesnek érzik.

Egyes becslések szerint szinte nincs már Magyarországon olyan család, ahol legalább egy végrehajtás ne folyna valaki ellen. Ha ebből a szemszögből nézzük, ez mindenképpen indokolt.

loading...

Aztán hogy ez mennyire egészséges állapot, azt döntse el mindenki maga. Azt is lehet saccolgatni, vajon hová vezet ez.

A kiadványban amúgy szép színes folyamatábrákon magyarázzák el érthetően, mi vár arra, aki bírósági végrehajtót kap a nyakába. Még a gyerekek is megértik. Hasznos…- Bálint Zoltán

NCK: és hogy mindez miért történik? Ennek két oka is van!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

1.  A parlamenti pártok, és a kormány részéről érhetővé válik, ha elolvassuk ezt a cikket:

“DEVIZÁSOK” ITT A KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁS!

2. Az átvert károsultak, illetve az őket képviselő „érdekvédő szervezetek” a mai napig képtelenek voltak az ellentéteket félretenni, és közösen, egységbe szervezni a „deviza”- károsultak százezreit.

Meggyőződésünk, hogy, ha minden károsult aktívan kiáll az igazság mellett, akkor egységes fellépéssel, a károsultak már rég megoldhatták volna ezt a problémát!
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!
ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL!

ITT VALAKI HAZUDIK, LOP ÉS CSAL! [good_old_share] A „DEVIZAHITELEK” – UTOLSÓ ESÉLY, ÉS UTOLSÓ KENET című cikk kapcsán Kerékgyártó Katalin...

DEVIZAHITEL-A BANKI MEGTÉVESZTÉS MŰVÉSZETE.
DEVIZAHITEL-A BANKI MEGTÉVESZTÉS MŰVÉSZETE

DEVIZAHITEL-A BANKI MEGTÉVESZTÉS MŰVÉSZETE [good_old_share] Számviteli törvények megsértésével számolták / számolják a bankok a kölcsöntartozást!   A banki trükkök tárházából...

Close