INFLUENZA ELLENI OLTÁSOK KÁROS ÖSSZETEVŐI

INFLUENZA ELLENI OLTÁSOK KÁROS ÖSSZETEVŐI

A hideg nyirkos idő beköszöntével újra erőteljes nyomást gyakorolnak a gyógyszercégek, reklámok, zsebre tett orvosok a lakosságra, hogy elhitesse az influenza elleni oltás mennyire jó…

A szezon előtt minden évben érdekes módon a híradók ontják a valami új féle-fajta vírus témát, hogy a hírek által megfélemlített emberek beoltassák magukat.

De nézzük mit tartalmazhatnak az oltóanyagok:

A mai oltások nem csupán azoknak a betegségeknek az élõ változatait tartalmazza, amelyeket NEM AKAR MEGKAPNI, hanem tartalmaznak még GMO-kat, fertõzött tehenek, csirkék és majmok hormonjait, kipróbálatlan víruskombinációkat (mint a H1N1), alumíniumot, higanyt, emulgeálószereket és állatokból, szúnyogokból és beteg emberekbõl származó keresztezett baktériumokat.

Oltóanyag mérgezõ összetevõi és kedvezõtlen hatásaik:

· Szarvasmarha szérum: Marhabõrbõl vonják ki. Kötõszöveti betegségeket, artritiszt és lupust okoz; ezen felül légszomjat, alacsony vérnyomást, mellkasi fájdalmat és bõrreakciókat.

· Szorbitol: Mesterséges édesítõszer, amely nagyon lassan szívódik fel és súlyosbítja az IBS-t (Irritális bél szindróma) és irritálja a gyomorszöveteket.

· Zselatin: Állatok bõrébõl és csontjából kivont kollagénból állítják elõ. A zselatin beinjekciózása megnöveli a kockázatát a szintetikus növekedési hormonoknak és BSE fertõzésnek (szarvasmarhák szivacsos agyvelõbántalma alias kergemarhakór)

· Nátrium-klorid: Megemeli a vérnyomást és gátolja az izom összehúzódást és növekedést.

· Tojásfehérje: Az oltásokat tojásokban állítják elõ (bizonyára nem organikus). Tartalmazhat növekedési hormonokat, antibiotikumokat és szalmonella baktériumot.


· Thimerosal: Neurotoxikus higany, amely autizmust okoz: egy átlagos influenza elleni oltás 25 mcg-ot tartalmaz és az EPA biztonsági határérték 5 mikrogramm, tehát azok a gyermekek, akiket egyidejûleg oltanak be többféle oltással, egyetlen nap alatt a higany biztonsági határértékének több, mint 10-szeresét kapják meg.

· Humán albumin: Az emberi vérplazmából kivont fehérjerész befecskendezve lázat, hidegrázást, csalánkiütést, bõrkiütést, fejfájást, émelygést, légzési nehézségeket, gyors szívverést eredményezhet, és immunhiányos vírusfertõzést okozhat, továbbá tartalmazhat SV40-et, AIDS-et, rákot vagy hepatitisz B-t kábítószer fogyasztók révén.

· Formaldehid: Erõsen rákkeltõ folyadék, amelyet hullák bebalzsamozásához használnak. Emberi egészségre az egyik legveszélyesebb keverék; májkárosodást, gasztrointesztinális panaszokat, szaporodási deformációkat, légzõszervi panaszokat és rákot okozhat. Ezen felül a formaldehid közismerten nem hatástalanítja a vírust, amelynek gyógyítására szánták, ezáltal lehetõvé teszi az élõ vírus bejutását a vérbe, illetve a szervezet megfertõzõdését.

· Fenoxietanol: Egy glikol-éter vegyszer; erõsen mérgezi az idegrendszert, veséket és májat. Az FDA figyelmeztetés szerint “a központi idegrendszer leállását, hányást és kontakt dermatitiszt okozhat” a kozmetikumokban; elképzelhetjük tehát, mit okoz a véráramba fecskendezve.

· Alumínium-foszfát: Nagyban megnöveli a higany mérgezõ képességét, így a minimum higany tolerancia figyelmeztetés erõsen alulbecsült. A CDC tudósai és az orvosok ezzel teljesen tisztában vannak.

· MSG: (monoszódium glutamát): Befecskendezve neurotoxinná válik és központi idegrendszeri rendellenességeket, illetve agykárosodást okoz gyermekeknél.

Mérlegelj és dönts tudatosan!

Influenza megelőzésére, leküzdésére a természet számos kiváló anyagot alkotott, amelyeknek nemhogy mellékhatásuk nincs, de számos jótékony hatással renelkeznek.

Ezek közül nézzük a 2 leghatékonyabbat:

1. ECHINACEA


-náthával, influenzával szemben a szervezet erősítésére
-fertőzések időtartamának és súlyosságának csökkentésére
-szájpenész, légúti és húgyúti fertőzések, valamint középfülgyulladás ellen
-bőrsérülések és -gyulladások gyógyítására

A kasvirág természetes antimikrobás és fertőzés-gátló: véd a baktériu­mok, vírusok, gombák és egyéb kórokozó mikrobák ellen. Az immun­rendszert általánosan serkenti. A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont fokozottabban termelik. Ezek a hatások viszonylag rövid ideig tartanak, ezért tanácsos gyakran használni ezt a gyógynövényt – heveny fertőzések esetén akár naponta többször. Az Echinacea csökkenti és így normalizál ja az immunválaszt olyan allergiás reakcióknál is, mint például az ekcéma (amire egyébként hagyományosan is használják).

A kasvirág segíthet megelőzni a két leggyakoribb ví­rusos fertőzést: a náthát és az influenzát.

2. PROPOLISZ

A propolisz a legerősebb ismert fertőzésgátló, a méhkaptár terméke, egy gyantás keverék, amit a méhek legalább 20 fajta fáról gyűjtenek, főleg a nyárfáról, nyírfáról, bükkfáról, fenyőről, szilváról és más növényekről. Miután elegendő gyantát gyűjtöttek a méhek, összekeverik nyálváladékkal és viasszal.

A propoliszt használják a méhek a kaptár egészségének megőrzésére, eltávolítjék vele a kórokozókat, és mumifikálják az esetleges betolakodókat.

Általánosan ismert a vírusölő, baktériumölő, gombaölő, növényvédő hatása. Másrészről biológiai termékként is ismert, melynek sokoldalú hatása van: antioxidáns, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, begyógyítja a sebeket, keláthatást gyakorol a nehézfémekre, stimulálja az immunrendszert, stimulálja a bioritmust.

Forrás: oltasvedok, TudnodKell.info

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM