INFLUENZA ELLENI OLTÁSOK KÁROS ÖSSZETEVŐI

INFLUENZA ELLENI OLTÁSOK KÁROS ÖSSZETEVŐI

A hideg nyirkos idő beköszöntével újra erőteljes nyomást gyakorolnak a gyógyszercégek, reklámok, zsebre tett orvosok a lakosságra, hogy elhitesse az influenza elleni oltás mennyire jó…

A szezon előtt minden évben érdekes módon a híradók ontják a valami új féle-fajta vírus témát, hogy a hírek által megfélemlített emberek beoltassák magukat.

loading...

De nézzük mit tartalmazhatnak az oltóanyagok:

A mai oltások nem csupán azoknak a betegségeknek az élõ változatait tartalmazza, amelyeket NEM AKAR MEGKAPNI, hanem tartalmaznak még GMO-kat, fertõzött tehenek, csirkék és majmok hormonjait, kipróbálatlan víruskombinációkat (mint a H1N1), alumíniumot, higanyt, emulgeálószereket és állatokból, szúnyogokból és beteg emberekbõl származó keresztezett baktériumokat.

Oltóanyag mérgezõ összetevõi és kedvezõtlen hatásaik:

· Szarvasmarha szérum: Marhabõrbõl vonják ki. Kötõszöveti betegségeket, artritiszt és lupust okoz; ezen felül légszomjat, alacsony vérnyomást, mellkasi fájdalmat és bõrreakciókat.

· Szorbitol: Mesterséges édesítõszer, amely nagyon lassan szívódik fel és súlyosbítja az IBS-t (Irritális bél szindróma) és irritálja a gyomorszöveteket.

loading...

· Zselatin: Állatok bõrébõl és csontjából kivont kollagénból állítják elõ. A zselatin beinjekciózása megnöveli a kockázatát a szintetikus növekedési hormonoknak és BSE fertõzésnek (szarvasmarhák szivacsos agyvelõbántalma alias kergemarhakór)

· Nátrium-klorid: Megemeli a vérnyomást és gátolja az izom összehúzódást és növekedést.

· Tojásfehérje: Az oltásokat tojásokban állítják elõ (bizonyára nem organikus). Tartalmazhat növekedési hormonokat, antibiotikumokat és szalmonella baktériumot.


· Thimerosal: Neurotoxikus higany, amely autizmust okoz: egy átlagos influenza elleni oltás 25 mcg-ot tartalmaz és az EPA biztonsági határérték 5 mikrogramm, tehát azok a gyermekek, akiket egyidejûleg oltanak be többféle oltással, egyetlen nap alatt a higany biztonsági határértékének több, mint 10-szeresét kapják meg.

· Humán albumin: Az emberi vérplazmából kivont fehérjerész befecskendezve lázat, hidegrázást, csalánkiütést, bõrkiütést, fejfájást, émelygést, légzési nehézségeket, gyors szívverést eredményezhet, és immunhiányos vírusfertõzést okozhat, továbbá tartalmazhat SV40-et, AIDS-et, rákot vagy hepatitisz B-t kábítószer fogyasztók révén.

· Formaldehid: Erõsen rákkeltõ folyadék, amelyet hullák bebalzsamozásához használnak. Emberi egészségre az egyik legveszélyesebb keverék; májkárosodást, gasztrointesztinális panaszokat, szaporodási deformációkat, légzõszervi panaszokat és rákot okozhat. Ezen felül a formaldehid közismerten nem hatástalanítja a vírust, amelynek gyógyítására szánták, ezáltal lehetõvé teszi az élõ vírus bejutását a vérbe, illetve a szervezet megfertõzõdését.

· Fenoxietanol: Egy glikol-éter vegyszer; erõsen mérgezi az idegrendszert, veséket és májat. Az FDA figyelmeztetés szerint “a központi idegrendszer leállását, hányást és kontakt dermatitiszt okozhat” a kozmetikumokban; elképzelhetjük tehát, mit okoz a véráramba fecskendezve.

· Alumínium-foszfát: Nagyban megnöveli a higany mérgezõ képességét, így a minimum higany tolerancia figyelmeztetés erõsen alulbecsült. A CDC tudósai és az orvosok ezzel teljesen tisztában vannak.

· MSG: (monoszódium glutamát): Befecskendezve neurotoxinná válik és központi idegrendszeri rendellenességeket, illetve agykárosodást okoz gyermekeknél.

Mérlegelj és dönts tudatosan!

Influenza megelőzésére, leküzdésére a természet számos kiváló anyagot alkotott, amelyeknek nemhogy mellékhatásuk nincs, de számos jótékony hatással renelkeznek.

Ezek közül nézzük a 2 leghatékonyabbat:

1. ECHINACEA


-náthával, influenzával szemben a szervezet erősítésére
-fertőzések időtartamának és súlyosságának csökkentésére
-szájpenész, légúti és húgyúti fertőzések, valamint középfülgyulladás ellen
-bőrsérülések és -gyulladások gyógyítására

A kasvirág természetes antimikrobás és fertőzés-gátló: véd a baktériu­mok, vírusok, gombák és egyéb kórokozó mikrobák ellen. Az immun­rendszert általánosan serkenti. A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont fokozottabban termelik. Ezek a hatások viszonylag rövid ideig tartanak, ezért tanácsos gyakran használni ezt a gyógynövényt – heveny fertőzések esetén akár naponta többször. Az Echinacea csökkenti és így normalizál ja az immunválaszt olyan allergiás reakcióknál is, mint például az ekcéma (amire egyébként hagyományosan is használják).

A kasvirág segíthet megelőzni a két leggyakoribb ví­rusos fertőzést: a náthát és az influenzát.

2. PROPOLISZ

A propolisz a legerősebb ismert fertőzésgátló, a méhkaptár terméke, egy gyantás keverék, amit a méhek legalább 20 fajta fáról gyűjtenek, főleg a nyárfáról, nyírfáról, bükkfáról, fenyőről, szilváról és más növényekről. Miután elegendő gyantát gyűjtöttek a méhek, összekeverik nyálváladékkal és viasszal.

A propoliszt használják a méhek a kaptár egészségének megőrzésére, eltávolítjék vele a kórokozókat, és mumifikálják az esetleges betolakodókat.

Általánosan ismert a vírusölő, baktériumölő, gombaölő, növényvédő hatása. Másrészről biológiai termékként is ismert, melynek sokoldalú hatása van: antioxidáns, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, begyógyítja a sebeket, keláthatást gyakorol a nehézfémekre, stimulálja az immunrendszert, stimulálja a bioritmust.

Forrás: oltasvedok, TudnodKell.info

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Már jogerős Papírom is van arról, hogy a kölcsönszerződés semmis
Dr. Léhmann-Már jogerős Papírom is van arról, hogy a kölcsönszerződés semmis!

Fővárosi Ítélőtábla - ítélet „devizahitel ügyben” A Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság ítéletét megváltoztatta és megállapította, hogy az egyedileg meg...

MÉLYPONTON A BIZALOM - SOHA TÖBBET DEVIZAHITELT
MÉLYPONTON A BIZALOM – SOHA TÖBBET DEVIZAHITELT

Az MNB statisztikái szerint mélypontra zuhant a rögzített törlesztési árfolyamú devizahitel-szerződéskötések száma. Hiába az árfolyamgát és a devizahitelesek kimentését hirdető...

Close