ÍGY LOPJÁK A PÉNZED – A LEGBOSSZANTÓBB BANKI DÍJAK

ÍGY LOPJÁK A PÉNZED - A LEGBOSSZANTÓBB BANKI DÍJAK!

Íme, a legbosszantóbb banki díjak

Különös címeken szedett fizetnivalók egy csokorban, amikről sokszor azt sem tudjuk, miért kell leperkálnunk.Biztosan találkozott már ön is olyan banki díjjal, amit nem tudott mire vélni. A Bankracio.hu ezeket gyűjtötte csokorba.

Könyvelés díj

loading...

Újfajta módi, kvázi hungarikum – a tranzakciós illeték farvizén jött létre. Mert a bank ott ellentételezi a kieső bevételét, ahol tudja.

Számlafenntartási díj

Ilyennel is találkoztak. Ami a számlavezetési díj mellett fordult elő.


Betétfeltörési díj

loading...

Ha a lekötött összegeket idő előtt felszabadítjuk, akkor a kamat tutira ugrik. Mostanában valljuk be, nem túl sok. Viszont van olyan bank, ahol magára a műveletre is beszednek egy kis pénzt.

Betétlekötési díj

Egyetértünk a cikk szerzőjével: ennél idegesítőbb kevés dolog lehet.Igaz, mint hozzáteszi, ezt a tételt csak fióki ügyintézésnél számítják fel.

Hitelkeret-túllépési díj

Sokan talán nem is tudnak róla, hogy van ilyen, mások már megtapasztalták, hány pár ezer forintos pluszköltséget jelenthet. Ami nem érthető, hogy egyáltalán miért lehet átlépni a hitelkeretet. S ha már ez lehetséges, miért nem küld értesítést a bank erről. Így aztán jöhet a havi elszámolásnál a meglepetés.

Havi zárlati díj

Ingyenes számlavezetés? A fenét. A legtöbb banknál különböző feltételeket kell teljesítenünk, hogy csökkenjen a havi díjunk, így ha egyszer elmarad a fizetés máris fizethetünk ezreseket a számlánkért.


Előtörlesztési díj

A tartozástól sem könnyű megszabadulni. Bár már sok esetben van lehetőség ingyenes előtörlesztésre, de készüljünk fel, hogy akkor is fizetnünk kell, ha vissza szeretnénk fizetni a banknak a tartozásunkat. A bank ezzel a díjjal fedezi azt a veszteséget, amit a pénz újbóli kihelyezése miatt "szenved el".

Tartozásigazolás díja

Az viszont már érthetetlen, hogy miért kell azért is fizetni, hogy megtudjuk, hogy pontosan mennyivel tartozunk. Pedig erre is van példa a magyar bankoknál. – Hír24

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ OTP BANK SZERZŐDÉSE BIZONYÍTOTTAN TISZTESSÉGTELEN!
AZ OTP BANK SZERZŐDÉSE BIZONYÍTOTTAN TISZTESSÉGTELEN

Az OTP Bank szerződése bizonyítottan tisztességtelen Hitelsikerek: Az Ezres ügyvédi iroda sikereihez írható ez a rendhagyó másodfokú ítélet, melyben az...

SEMMISSÉG ESETÉN MIKÉNT ALAKUL AZ ELSZÁMOLÁS?
SEMMISSÉG ESETÉN MIKÉNT ALAKUL AZ ELSZÁMOLÁS?

SEMMISSÉG ESETÉN MIKÉNT ALAKUL AZ ELSZÁMOLÁS? János Káplár - Facebook Félre értés ne essék, nem az igét akarom hirdetni! Viszont...

Close